Spooky1 Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 APcko ;) Dstoji jako jom ale kvalita o trochu jinde... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 APčko rozhodně jako JOM nestojí, APčko stojí jako 3 JOMy ;) Ale je to opravdu dobrý podvozek, nejezdím ho sice na Okeně, ale mám ho na Civicu a nemůžu si ho vynachválit, koupil jsem ho už podruhé, ten první má najeto 80 tisím km po Praze a je furt v pohodě, druhý mám funglovku najeto 900km. AP rozhodně můžu doporučit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Ja mam v planu hpsporting za 12000 repas vsechno v cechach. Kvalita atd takze do toho jdu ja ale nez budou prachy jelikoz ted jich je malo tak asi na pul roku koupim za 4500 tacko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 kua myslel jsem TA...jen uz nevim co pisu...Sooory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 pohoda jen nevim v escape6 maji zdaek snizeni 40 mm a v revil maji uplne ten samy stejne penize atd a zadek snizeny o 65 mm teda tolik tak nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Cim niz tim lip :p ja to taky jeste trochu stocim dolu a budu cca -7, 5cm oproti serii udajne A to jsem na weitecu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Ja v pondely sjedu pro to tacko a uvidime co vydrzi a budu setrit na hp. Jeste musim splasit nekoho sikovneho kdo me v tydnu pomuze tacko nahodit na auto za rozumne penize 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 tak na prehozeni uz jsem asi nekoho sehnal , mam dotaz nejede nahodou nekdo do ostravy potreboval bych tam hodit 2ks pneu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Nahod pak foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 jj to jeste chvilku potrva musim se totiz nejdriv stavit escape6 pro tacko a a pak vymena a nemam na to nejak cas . Musim tam to tacko dat protoze uz chci taky dolu a finance me momentalne nedovoluji si koupit hp . leda bych doma rekl ze nepojedu na dovolenou a chci zpatky prachy ale nevim jak by to proslo kazdopadne by zbylo i na jine veci nez jen hpecko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 ;) dovolena musí byt :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Ja bych si radsi koupil par veci na upravu a tejden se vrtal v aute :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Haha klasika asi jak u me ;-) jinak tez mam Ta-TECH a jsem celkem spokojeny jako mam na nem najeto uz tak 40 tisic mozna vic a to je bez helpru(pridavne pruzinky) a vzadu bez dorazu puvodnich. Pokud bude ko pak, tak ho tam dam zas pak ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 Dnešní CW . Extremne jsem to promazal , tak tady to mate . Ty cedulky jsou sileny ale proste v patek nebylo na truhlarne co delat . Nechal jsem se ukecat jet na noc a lituju toho ze jsem rano nejel s klukama . Priste nebudu tak akcni . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 17, 2014 Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 Her lestic Vlaďa :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 17, 2014 Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 Vláďo, ani smítko prachu, co? :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 Zato kupa deste behem hodiny :D si nevyberes . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 17, 2014 Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 Krásný fotky původně jsem to tam nechtěl otírat a ladit ale nedalo mi to :D jinak po umytí do půl hodiny pršelo :D pěkný fotoreport Jirka nám podržel super místa na parkování Láďa ale měl co dělat aby tam vjel a vyjel :D teď jsem si všiml mě pan Jiří vyfotil tak, že mi tam leze celá prdel :D ještě že jsem neměl hnědej nike na zadku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 17, 2014 Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 Jo problem jsem mel kdyz jsem zajizdel ale vyjezd byl v poklidu ... jinqk ta tva prdelka by nekomu stala za hrih :D stacilo kdyz jste na Luk benzince predvadeli obzvlast ry jak se ohybat ve fitku pro mydlo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 17, 2014 Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 :D to víš s jindrou musíš dávat pozor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 Vlada asi mluvi z vlastni zkusenosti :D :D , ce tyce mist mohlo to byt lepsi vydel jsem vas parkovat vzadu na placu ale zmizly jste driv nez jsme zavoval zustatnte tam. byly by jsme vsichni vedle sebe . za fotky dik ale hodne jsem to promazal teprve se s fotakem ucim . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 :D sem si tam užil prvni off road vložku s low podvozkem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 Dotaz asi ne na miste jelikoz je k tomu jeste daleko ale jede nekdo do zamberka v sobotu a vecer zpet ? po zkusenosti CW uz nespim ani v aute ani ve stanu a chatku si sam pro sebe brat nebudu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 já tam pojedu v pátek a vracím se až v neděli a budu s přítulí v chatce ale myslím si že nemusíš mít strach s chatkou a k někomu tě Vitto přiřadí ;) jinak s foťákem se učím taky stále a pořád vždy je co zlepšovat a jak jsme parkovali byla sranda aspoň jme si vyzkoušeli kam až můžem zajet s LOW EDITION :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 (upraveno) Prijel bych v sobotu rano a vecer dom... jinak se taky ucim stale s foťákem. . Ono na manual vse nastavit neni sranda ani po 5ti mesicich :D Upraveno Květen 18, 2014 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 Jirko já si s tebou klidně chatku vezmu, je to trochu homo ale co už 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 :lol:numikk hlavne dodelej auto ty vole . odkud pojedes smogu ? Uvidim jak to bude . spis me zajimalo info ale vse je jeste daleko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 Bych dodělával až bych brečel kdybych měl už všechny díly zpátky z laku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 tak uz jsi to dal nalakovat ? u to sloz nebo ten zamberk jedem bez tebe . porad mas to auto doma na heveru ? nebo uz jsi aspon sjel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 Není potřeba fotit na manuál - stačí na prioritu clony nebo času a k tomu přizpůsobit ISO, případně upravit expozici ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.