Přejít na obsah

Dzordzinovo ocecko

Doporučené příspěvky

APčko rozhodně jako JOM nestojí, APčko stojí jako 3 JOMy ;) Ale je to opravdu dobrý podvozek, nejezdím ho sice na Okeně, ale mám ho na Civicu a nemůžu si ho vynachválit, koupil jsem ho už podruhé, ten první má najeto 80 tisím km po Praze a je furt v pohodě, druhý mám funglovku najeto 900km. AP rozhodně můžu doporučit

Odkaz ke komentáři

jj to jeste chvilku potrva musim se totiz nejdriv stavit escape6 pro tacko a a pak vymena a nemam na to nejak cas . Musim tam to tacko dat protoze uz chci taky dolu a finance me momentalne nedovoluji si koupit hp . leda bych doma rekl ze nepojedu na dovolenou a chci zpatky prachy ale nevim jak by to proslo kazdopadne by zbylo i na jine veci nez jen hpecko :D

Odkaz ke komentáři

Krásný fotky původně jsem to tam nechtěl otírat a ladit ale nedalo mi to :D jinak po umytí do půl hodiny pršelo :D pěkný fotoreport Jirka nám podržel super místa na parkování Láďa ale měl co dělat aby tam vjel a vyjel :D

teď jsem si všiml mě pan Jiří vyfotil tak, že mi tam leze celá prdel :D ještě že jsem neměl hnědej nike na zadku :D

Odkaz ke komentáři

já tam pojedu v pátek a vracím se až v neděli a budu s přítulí v chatce ale myslím si že nemusíš mít strach s chatkou a k někomu tě Vitto přiřadí ;) jinak s foťákem se učím taky stále a pořád vždy je co zlepšovat a jak jsme parkovali byla sranda aspoň jme si vyzkoušeli kam až můžem zajet s LOW EDITION :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...