Dzordzino Odesláno Červen 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2017 Hele rozdil je jen jeden velikoat ale zanedbatelna a do 18z strcis 350 kotouc do 17 z max 334 nebo mozna 340 Hele rozdil je jen jeden velikoat ale zanedbatelna a do 18z strcis 350 kotouc do 17 z max 334 nebo mozna 340 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červen 13, 2017 Sdílet Odesláno Červen 13, 2017 tak v 5x100 větší seriovej kotouč než 334 neseženeš, leda převrtat díry a pod kotouč dát podložku aby nedřel o spodní čep. hele jestli chceš ty destičky, tak ideální by bylo ji nafotit + rozměry a není problém, nebo jestli počkáš jak je nahodím já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2017 Ja je mam na aute nevudu je vyndavat . Ale mam rozmery atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červen 13, 2017 Sdílet Odesláno Červen 13, 2017 tak mi je pošli a zítra to zjistím, nebo jestli máš odkaz na přesně ty které máš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2017 https://www.autokseft.cz/ATE-Sada-brzdovych-desticek-Ceramic-AT-LD4992-AT-23692-nd494830 tady je ten odkaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červen 14, 2017 Sdílet Odesláno Červen 14, 2017 píše mi to, že strana nebyla nalezena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2017 Me to normalne beha https://www.autokseft.cz/ATE-Sada-brzdovych-desticek-Ceramic-AT-LD4992-AT-23692-nd494830 poprosim nemate nekdo fotky zahlazenych prednich narazniku ruzne decentni a zajimave nebo nove masky atd . sikovneho cloveka na plasty atd . premyslel jsem o prodeji ale nakonec kupuju asi garaz casem tak si to necham a chci pristi rok udelat konecne neco pordneho ne furt toto jelikoz chci i pojizdny vuz pujdu do vzduchu a chci udelat novy kufr takze ten muj bude po zamberku k prodeji zamozdrejmne na dily majitel si bud muset umet poskladat znova , pujde za par korun nic velkeho zde na klubu mel kdysi nekdo zlatou octavii a zahlazeny komplet naranik , nevi nekdo kde nebo jaky clen to byl diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Červen 28, 2017 Sdílet Odesláno Červen 28, 2017 jo jo vím kterou octu myslíš měl tam jen díru na tažné a pod spz myslím celkem se mi to líbilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červen 28, 2017 Sdílet Odesláno Červen 28, 2017 Jirino myslis tuhle??? Boguzel lepsi foto jsem nenasel ale byl to uzivatel konwas Lukas Konvalinka octa byla zlata a nechaval si to nekde delat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 28, 2017 Sdílet Odesláno Červen 28, 2017 Jjo, byl to Konwas... tuším je to tahle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2017 tu jsem myslel ale nelibi se me to moc ? mel bych napad ale zrealizovat ho ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červen 28, 2017 Sdílet Odesláno Červen 28, 2017 z toho noveho odkazu jsem to uz otevrel, zitra zjistim cenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2017 Shanim predni naraznik s maskou . Nejlepe nove zbozi . Dale shanim nekoho opravdu ale opravdu sikovneho se svareckou na plasty kdo vari plasty atd diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červen 29, 2017 Sdílet Odesláno Červen 29, 2017 To jsou 17" kola z TT na té zlaté? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červenec 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2017 tusim ze ano ale nevim to jiste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 14, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2018 Panečku koukám že jsem zde dlouho nebyl . Popravdě uplně nic nového u mě neni , ale i tak sem neco nahazim a podelim se o rady a zaroven třeba vytáhnu rozumi z vás Na octavce se presz zimu dost maka nebo spis nemaka tezko rici . mozna by me nekdo mohl i poradit . resim rychlo variantu ale nakonec asi zvolim opet podvozek TA abych dostal pomer cenu vykon . na octavce aktualne chybeji pasy ktere resim nove , chybi volant ktery bude z vw gti resim komplet podvozek plus nove zadni 4 pist brzdy . doufam ze se vse stihne co nejdrive ponevac potom jsem jinak uplne v ..... :D nove budou i zadni sedacky a to na zacatek bude stacit , plus tedy nova kola klasika . jako kazdy rok to bych nebyl ja Ted ta druha vec minuly tyden jsme si pritahl nove daily . je to octavia opet tdi 81 kw kombi , max vybava . bude to chtit trochu pece ale az na jare zatim musi makat . prvni z veci co resim jsou veci technicke tudiz kdo poradi budu rad . jsem naklonen k tomu ze na vuz koupim stelovak take od TA jelikoz nekousnu jezdit na serii . za kazdou radu klidne i pevneho podvozku za prijatelne ceny budu rad . vuz mam podvozek hodne unavenej , nejdrive technicke veci pak budem ladit detaily a nakonec nejaka ta poradna udrzba asi bych rad do budoucna zmenil kozene sedacky za nejake vice pevnejsi kozene nebo polokozene . vymyslel nejakou hudbu at to nechrchla a tad par detailu . rs naraznik pouze mozna a hlavne resim jeste zdali dat r17 kola nebo se na to vyprdnout . je to daily na kazdy den ale chci aby vypadalo hezky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 17, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2018 Vedel by nekdo poradit kdo ma combi zadni raminko steracu ? kdysi tam kazdy daval nejake z vw nebo ze seata tusim . nemuzu nikde doledat dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Únor 17, 2018 Sdílet Odesláno Únor 17, 2018 Předělávka na Aerotwin viz odkaz ;) http://www.skodaoctavia.cz/clanek/zadni-sterac-aerotwin-na-octavii-combi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 17, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2018 Super diky za radu jeste skouknu z oczavie dve a nebo z roomstra jsem.dostal info Na leto kocicka dostane jak predni tak zadni nove desky . Snad uz nebudou tak prasit jako ty predesle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.