joska26 Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Mám dotaz když nastartuju a zapnu topeni at na studeny nebo teply vzduch sepne mi vetrak chladice a strasne píská...je normální ze se roztoci???nebo je neco spatne.??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 nemáš při tom zapnutou klimu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Jak říká LUKS. Pokud nemáš a teplota chladící kapaliny je nízká, pak to ist nicht normalen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
joska26 Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 nemáš při tom zapnutou klimu? klimu zaplou nemam...myslel sem ze to dela cidlo teploty,ale je vymeneny a zaclo to zase,jakmile se motor ohreje na cca 70 stupnu,tak to prestane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Diagnostikoval jsi pacienta VAGem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
joska26 Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Diagnostikoval jsi pacienta VAGem? jj o je ok na vagu neni zadna chyba....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Patrně Řídící jednotka klima, nebo vedení. Buď dostává chaotický signál a nesprávně koriguje FCI větráku, nebo K.O.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
joska26 Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Patrně Řídící jednotka klima, nebo vedení. Buď dostává chaotický signál a nesprávně koriguje FCI větráku, nebo K.O.. tocí se jen větrák asi od chladíče ten větší....a klimu mam vyplou....nevadi ze písá jde mi o to jestli se má roztočit i při studeném motoru??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 tocí se jen větrák asi od chladíče ten větší....a klimu mam vyplou....nevadi ze písá jde mi o to jestli se má roztočit i při studeném motoru??? Ne e e 0 Citovat Odkaz ke komentáři
joska26 Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Ne e e [tak zatim diky....zkusim jeste napichnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ri53hu Odesláno Listopad 21, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 Ahoj kluci,potřeboval bych poradit.Octavia1 66kw-při studeném motoru zapnu klimatizaci a točí se jen ten větší ventilátor,tem malý ne,ale po zahřátí motoru se netočí žádný z ventilátorů tak marně přemýšlím PROČ se tak dšje.Riči 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.