Harryho Odesláno Září 20, 2013 Sdílet Odesláno Září 20, 2013 Ahoj, prosim o radu a konzultaci s temi, komu se to uz stalo, nebo kdo vi... Asi tyden mi stalo auto venku, po tydnu vyjedu, pri vytoceni kol do rejdu, abych se dostal z park. mista neprijemne, ale ne moc hlasite lupnuti od praveho predniho kola. Hned zasavim, zkontroluju kolo, vse se dat byt na oko dobre, pokracuju v jizde. Pri vetsim vytoceni kol, at na miste, nebo v pohybu dochazi na pravem prednim kole k ranam od pruziny, praskani/preskakovani jakoby. S autem jsem byl nuceny samozrejme jeste dojet domu. Stav se mirne zhorsil, bylo slyset v jeden okamzik prasknuti a ted na kole klepne v okamzik prejeti nerovnosti. Vychazi mi z toho neco z pruzinou, ale co konkretne? Prijde mi, jakoby se protacela v ulozeni, nebo tak neco. Nevim presne, jak to tam je na predni naprave, videl jsem jen zadni. Diky za postrehy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 20, 2013 Sdílet Odesláno Září 20, 2013 Schod predni kolo a zkoukni to.Otazka peti minut ;) Ale vypada to na pruzinu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 20, 2013 Sdílet Odesláno Září 20, 2013 Mně jednou praskla pružina, jedu si a ted v jedne zatačce jak se to naklopilo tak rana jak svina. Tak jsem hned zastavil, zkoukl to a vse se zdalo byt OK, parkrat to jeste bouchlu pri nejakym prehupu, ale dojel jsem domu. Pak jsem hrabnul do ty misky v tlumiči, a tam byl spadenej tak 8 cm dlouhej kus pruziny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Harryho Odesláno Září 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2013 JJ, urcite se podivam. Stalo se mi to vcera, tak chci zatim vysondovat info, nez se do toho pustim a ani nebyl cas. Trosku se i bojim, kdyz to zvednu na hever, tak abych s tim potom odjel na misto prislusne k vymeme, cca 30km za kamaradem. Aby se neco nevysypalo jeste vic :D Muze byt roplne nejake horni ulozeni toho tlumice. Je to nejake loziskove ulozeni jakoby? Je mi zahadou, ze z niceho nic, jen co se rozjedu. Pochopil bych, kdybych vemetl krater na silnici. EDIT: jeste abych doplnil, nejaky viditelny naklon na postizenou stranu neeviduji, ani zhorsenou reakci na nerovnosti, jen ten zvukovy doprovod klepanim a hlavka rupanim v rejdu, to jsou raky jako blazen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 20, 2013 Sdílet Odesláno Září 20, 2013 Hele me.kdyz praskla pruzina yak upadlo asi ctvrt zavitu jenom takze na vejsce celkem nic a stalo se me to pri predjizdeni a to jsem normalne plynule predjizdel... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.