Přejít na obsah

Moje stříbrná 81kw holka/RS paket

Doporučené příspěvky

Možná je to můj subjektivní pocit, ale kámoš má 1.9TDI 66kw na Golfu IV myslím AGR a ten motor je tižší, buď má VW udělaný lepší odhlučnění, nebo ta moje ALH tak ,,řve" Třeba na 5 př.stupeň 130km/h má neskutečně hlasitý zvuk :/ Nebo jsem si zvykl na nové auta, která už jsou v hlučnosti někde jinde?...

Odkaz ke komentáři

wooo hosi tady se to nejak rozjelo, zda se ze je problem vyresen - ani jsem necekal , ze by to mohlo byt tim :-)

Jinak zitra domlouvam servis tak mi drzte vsechny palce i ty u nohy :D at znamej do toho jde a bude to konecne OK :-)

Jinak zde moje prvni a posledni fotky ktere jsem s ni udelal :-) ,,ten znacek RS tam nepatri vim to ale proste se mi libi tak mi to sem psat nemusite :D :D :D :D :Dpost-28362-0-69635000-1407784866_thumb.jpgpost-28362-0-81972100-1407784884_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Krása :) Ale hlavně vyřešit ten motor :D Jinak... Potřeboval bych přední nárazník... neví někdo o nějakém slušném? Mám sice FL, ale asi bych už šel do RS. Ten spodek nárazníku už mám dodraný, zkroucený no hnus.. Minulý majitel asi parkoval na chodníku nebo co :wallbash: vím, na bazoši možná, ale tak ptám se..

Odkaz ke komentáři

To me je to lito ji prodat, je v dobrym stavu co se tyce karoserie a podvozku,, a navic auto potrebuji tak holt musim neco objetovat z vyplaty a vrazit to do Okty nooo ale jsem rad, ze uz mam na beton jisty datum a mechanik uz mi nemuze couvnout ,, nerad bych to tahnul na lane 8km zase domu :D :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...