Přejít na obsah

Moje stříbrná 81kw holka/RS paket


Doporučené příspěvky

Fotky s klukama jsou mrtě good :smich::palec: , ke kosmetice - dříve když bylo fákt hluboko do kapsy jsem též používal přípravky od tempa , nebo motip...a taky jsem žil :D Takže každej podle svého a hlavně jsou i důležitější věci než mít zavoskováno, kor na autě co má např. 15 let starej lak ....

Odkaz ke komentáři

Noo ma trosicku jiny odstin ale v realu to nepoznas skoro :) Co jsem koukal tak neni stribrna metla 9102 jen tak neco - predface a facelift to je neco uplne jinyho ,, koukam tady v dedine na 9102 face a je fakt do stribrna a ta moje je takova tmavsi proste to poznam , ze to neni ten odstin ,, tak si myslim ze borec co mi to lakoval vzal 9102 a hotovo ,, tim padem si myslim ze to dat nekomu na face tak nepoznam rozdil laku :) Ale co uz :)

Odkaz ke komentáři

S tvrzením auto bez koroze si dávejte bacha :)

 

99% octavií ji má, jen o ní nevíte, vlastně ani nemůžete, protože není vidět. Můžete tvrdit jak je auto jako nový, ale na začátcích a koncích prahů je zcela určitě, pod ochrannou vrstvou, která vypadá krásně neporušená - jako nová, bez nejmenšího náznaku něčeho, co by tam nemělo být, dokonce ta ochranná vrstva i dobře drží a není nijak nafouknutá... ale stačí silně zabrat a strhnout ten plastizol, a co najdete? Korozi - možná už tam bude aj nějaká ta dírka. Léty ověřeno, velká spousta lidí se divila :)

 

Zatím na každé octavii, golfu, seatu apod. co mají známí to tak bylo. A některý byly fakt vůně auta.

 

Promiň že ti zasírám vlákno, klidně to smaž :).

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...
  • o 2 týdny později...

Tak vcera a dneska probehlo cisteni zatuhlych steracu - Kdo to delal tak vi co je to za strasnou drbacku :P Na plnou rychlost jim to trvalo asi 7 sekund cesta nahoru a dolu :wallbash: :D ,, Vse jsem rozebral a promazal ted to chodi skoro samo ... Bohuzel fotky nemam pac jsem byl tak nasranej , ze se mi to nechtelo fotit :lol: :lol: post-28362-0-02601700-1439980121_thumb.jpgpost-28362-0-90605500-1439980099_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...