x Michi x Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 (upraveno) Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner je oblíbený šampon, který vyniká nenáročností, neutrálním PH a velkou univerzalitou. Obsahuje speciální aditiva a ingredience, které zajistí dokonalý lesk a přitimsi zachovává dostatečně silné čistící složky, dále obsahuje složky proti korozi a inhibitory proti tvrdé vodě. Vyniká skvělým poměrem mezi spotřebou a cenou. Je to skvělý startovní šampón, který vám otevře bránu do světa detailingu. K dostání v balení 1l, 2,5l a 5l. Moc se nesnese s přírodními vosky takže pokud ho máte, pozor na poměr ředění :) Upraveno Září 25, 2013 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pásovec Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 jojo pozor na kombinaci s přírodníma voskama.. Někdo říká opak, ale na přírodní vosky jsou tu jinačí šamponky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Já jsem neměl problém ale když jsem věděl že je na autě přírodní vosk tak jsem ho hodně naředil. Ale nikdy mi žádný vosk nesundal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.