octavius4x4 Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 Zdravim chystam se na Snížení hlavy motoru 2.0 FSI. Videl jsem tu tema s turbem coz je nesmysl ale snizit hlavu otevrit sani a zpruchodnit vyfuk je podle meho mnohem snazsi. Pokud s tim mate nekdo zkusenosti budu rad za jakou koliv radu. Zatim zdarek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 než hlavu bych se zaměřil na to sání, koplet ho vyčistit, včetně EGR, pořádně ho slícovat, a upravit soft, tím přidáš na FSI cca do 15kw, záleží kus od kusu, ale co se týče snižování hlavy, do toho bych se moc nepouštěl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius4x4 Odesláno Září 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2013 než hlavu bych se zaměřil na to sání, koplet ho vyčistit, včetně EGR, pořádně ho slícovat, a upravit soft, tím přidáš na FSI cca do 15kw, záleží kus od kusu, ale co se týče snižování hlavy, do toho bych se moc nepouštěl 15 kw je znat ale rikam si ze by to mohlo byt jeste vyzsi. kazdopadne zkusim neco poresit. jsem na to sam zvedavej co se z toho da vymacknout bez turba chtel bych zkusit prave tu hlavu, vyfuk a sani pro ziskani lepsi jizdy ale myslim ze jen vyfuk a sani pridaji dost kdyz se k tomu poladi i soft coz byt musi. jinak kus auta co mam je motorove fakt dobrej hlavne od posledniho sevisu. mel najeto 70tis kdyz jsem ho koupil. a za rok jsem najel 30tis fakt slape pekne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 29, 2013 Sdílet Odesláno Září 29, 2013 Hlavně nezapomeň na to, že tam máš 4 sondy a jakmile to nebude všechno ideální, bud se vysere, nebo bude házety chyby, a ty sondy stojí pěknej balík , takže s výfukem opatrně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.