Dakie Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 nějaká bořeninka na předek? soudím podle pomačkané kapoty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 (upraveno) nějaká bořeninka na předek? soudím podle pomačkané kapoty :P ne tahle nebyla bouráná to je promačkaný od lidí kteří neumí normálně zavřít kapotu a zavírají jí dlaní stlačením ;) :D ale celej interier pochazí z tehle bouračky kterou jsem kvuli tomu koupil B) takže náhradních dilu mám spoustu :P Upraveno Únor 2, 2011 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 3, 2011 Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 co ten červenej golfik tam? :P máš víc foto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 co ten červenej golfik tam? :( máš víc foto? je moc pěknej :D ale abych ti řekl pravdu tak nevim jestli byl na opravu nebo majitele autoservisu ale byl tam když jsem si byl pro tu feldu vic foto bohuzel nemam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.