Max Odesláno Září 29, 2013 Sdílet Odesláno Září 29, 2013 Zdravim, bohužel postihla mě doba krize, takže nabízím k prodeji moji octavii. Jsem druhým majitelem. Od prvního mejitele koupeno ve stavu 25XXX. Auto bylo ježděno převážně na dálnici. Pravidelná výměna oleje a všech filtrů(poslední výměna oleje v 70000 i s brzdovou kapalinou.Za stav najetých Km ručím! Vozidlo je v provedení TOUR čili vyšší podvozek.2 kliče(vystřelovací),Přední i výškové reproduktory Magnat autoradio pioneer, zámek řadící páky,centrální zamykání s dálkovým ovládáním, manuální klimatizace(před měsícem nově naplněna),ABS,ASR,el.ovl.oken,palubní počítač,4x airbag,výškově nastavitelná přední sedadla,el.ovl.zrcátek.Hliníková kola Dezent(Letní pneu na dojetí teto sezony)Zimní pneumatiky přidám k vozu. Nebudu nic zatajovat a napíšu všechny závady o kterých vím: Levý zadní tlumič je vyteklý, Vržou silentbloky předního stabilizátoru, Promáčklé levé zadní dveře(neni na foto)!!Na řidičově kole je rezerva. Minulý týden jsem roztrhl pneumatiku o patník když jsem vyjížděl z ulice.Zimní pneu k vozu grátis. Jakekoliv další info a dotazy do SZ nebo na email klinger8@seznam.cz Cena: 180 000Kč Při rychlém jednání výrazná sleva. Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Rok výroby a kolik má najeto? Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Stačí kouknout do nadpisu Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Omlouvám se pro oči nevidím Odkaz ke komentáři
Max Odesláno Říjen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Stále je holka volná :) Odkaz ke komentáři
Max Odesláno Říjen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 nová cena 170 000 Kč Odkaz ke komentáři
Max Odesláno Říjen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 PRODÁNO Prosím smazat děkuji. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky