Přejít na obsah

Jaké brzdy za slušnou cenu s dobrým výkonem?

Guest Hudy

Doporučené příspěvky

Zdravím škodováky,

potřebuji odbornou radu ohledně výběru brzd na moji OI 1.8T RS,(132kw),r.v. 2004,combi.

Každý koho se v okolí zeptám, vychválí jedno a druhé pohaní a další pohaní první a pochválí druhé. Tudíž jsem zmaten a žádám o radu: které cena/výkon popřípadě upgrade mého výběru.

První varianta je:

Brembo max

Předek 2009kč/ks + destičky 1500kč

Zadek Bremko nedělají :-( (alternativa Zimmer 812kč/ks) + Brembo destičky 873

Sečteno podtrženo = 8015kč

Druhá varianta:

Ferodo (Auto kelly)

Predek 1386kč/ks + destičky Ferodo premier 2283kč

Zadek(chlazený,jiný nemají a Starline nechci už ani hadřík) 1439kč/ks + destičky premier 982kč

Sečteno podtrženo = 8919kč (na toto mi mechanik dá slevu u Kelíků 10-15%) = cca taky 8000kč

Tuto variantu mi doporučil mechanik, že s brembama nemá dobré zk.,důvod, že píši sem.

Třetí varianta:

Zimmermann

Předek 1080kč/ks + destičky Zimmer 665kč

Zadek 812kč/ks + destičky Zimmer 419kč

Sečteno podtrženo = 4868kč

Ceny jsem čerpal z Auto Kelly,cc-autodily,brzdybrembo.

Nejsem expert přes tyto značky, pouze z doslechu. Přihlížím značnou mírou i na cenu,ale rád bych aby se dalo na jeden z nejdůležitějších prvků řízení spolehnout na 100%. Auto jsem pořizoval v době, kdy jsem na tom byl finančně dobře a teď se mi s mazlíkem nechce loučit:-( (Jen pro rejpáky:))

Předem moc děkuji za odpověď(i)

Honza

Odkaz ke komentáři

Ahoj, zkus pročíst tohle téma http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=6958 a třeba najdeš odpověď. S brzdama je to celkem laborka. Sám musíš zkoušet a zjistit, co ti nejvíc vyhovuje. Za sebe můžu doporučit na předek Brembo Max a desky Textar, mám to na autě a brzdí to někdy až moc :lol: co si tak vybavuju, tak nic lepšího sem na autě snad neměl. Jinak na zadek bych volil originál ;)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...