Guest Hudy Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Zdravím škodováky, potřebuji odbornou radu ohledně výběru brzd na moji OI 1.8T RS,(132kw),r.v. 2004,combi. Každý koho se v okolí zeptám, vychválí jedno a druhé pohaní a další pohaní první a pochválí druhé. Tudíž jsem zmaten a žádám o radu: které cena/výkon popřípadě upgrade mého výběru. První varianta je: Brembo max Předek 2009kč/ks + destičky 1500kč Zadek Bremko nedělají :-( (alternativa Zimmer 812kč/ks) + Brembo destičky 873 Sečteno podtrženo = 8015kč Druhá varianta: Ferodo (Auto kelly) Predek 1386kč/ks + destičky Ferodo premier 2283kč Zadek(chlazený,jiný nemají a Starline nechci už ani hadřík) 1439kč/ks + destičky premier 982kč Sečteno podtrženo = 8919kč (na toto mi mechanik dá slevu u Kelíků 10-15%) = cca taky 8000kč Tuto variantu mi doporučil mechanik, že s brembama nemá dobré zk.,důvod, že píši sem. Třetí varianta: Zimmermann Předek 1080kč/ks + destičky Zimmer 665kč Zadek 812kč/ks + destičky Zimmer 419kč Sečteno podtrženo = 4868kč Ceny jsem čerpal z Auto Kelly,cc-autodily,brzdybrembo. Nejsem expert přes tyto značky, pouze z doslechu. Přihlížím značnou mírou i na cenu,ale rád bych aby se dalo na jeden z nejdůležitějších prvků řízení spolehnout na 100%. Auto jsem pořizoval v době, kdy jsem na tom byl finančně dobře a teď se mi s mazlíkem nechce loučit:-( (Jen pro rejpáky:)) Předem moc děkuji za odpověď(i) Honza Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Ahoj, zkus pročíst tohle téma http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=6958 a třeba najdeš odpověď. S brzdama je to celkem laborka. Sám musíš zkoušet a zjistit, co ti nejvíc vyhovuje. Za sebe můžu doporučit na předek Brembo Max a desky Textar, mám to na autě a brzdí to někdy až moc co si tak vybavuju, tak nic lepšího sem na autě snad neměl. Jinak na zadek bych volil originál ;) Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Přímo od bremba neber koukni SEM tenhle má komplet sadu předních a zadních kotoučů + destiček za 4300 včetně dopravy teď je momentálně nemá ale bude je mít stačí ho sledovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Link na existujucu temu tu uz je... tak pripadne pokracovanie poprosim tam. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky