Jump to content

Columbus - nefunkční dotykový display

Recommended Posts

Zdravim vas, mam problem včera jsem koupil navigaci columbus, chvili dotykový display fungoval a ted už je na dotyk nefunkční, navigace se zpusti display se rožne vše zobrazuje ale nejde ovládat, okolní tlačitka jsou všechny funkčni. Nevite někdo co stím? Děkuji za radu.

Aha, to ste mě moc nepotěšili. Mám ho od včerejška takže tak no :-( Jen je mi divne že neodešel display uplně protože on promíta všechno v pohodě, jen ten dotyk, a včera mi ještě dotyk šel a za hodinu už ne... a jak se ty ceny pohybují?

• 7 years later...
  • 1 year later...

Zdravím,moje rádio má zřejmě ducha. Pokud delší dobu prší nebo se ochladí,po zapnutí,rádio samo přepíná stanice, Občas přeladí a při snaze přepnout ručně,buď nereaguje nebo jen slabě.Toto trvá většinou dokud se interier nevyhřeje. Můžete mi poradit co s tím? Díky předem za rady. Octavia 3

• 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Záleží jakou cestou se vydáš udělám si to sám - jsem technicky zdatný a ochotný koupit si flashovací HW, beru na sebe riziko že si můžu umrtvit auto udělá mi to firma - nechci to řešit, za úplatu mi to někdo udělá
    • Ok díky,možná ten klima kompresor.Ale to zatím počká musím teďka pořešit reklamaci na ty rozvody. Tak jsem koukal na řetěz jaký nejnovější typ a nejsem z toho moc moudrý.Našel jsem,že by to mohl tento. I když jsem mu říkal,že chci nový typ řetězu K .Tak vidím,že sice je z jedné strany do obloučku,ale na druhé straně je rovný.A ten co jsem našel má výřez do U.
    • Tak to třeba bude od klima kompresoru nebo napínací kladky. Zkus ten řemen shodit a uvidíš jestli to bude dělat stejný zvuky. Pak bych šel po dalších věcech. Podle toho popisu bych se jako další zaměřil na vypínací ložisko spojky.
  • Create New...