Přejít na obsah

Přestalo to jet

Guest GaGy

Doporučené příspěvky

Ahojte ,napíšu vám co se mi přihodilo a třeba mi dokážete poradit.

Mám 110Kw + LPG

V pátek sem normálně jezdil a v noci okolo jedné sem dojel domů. Auto zaparkoval a vše bylo v pořádku. Po cestě zpět mi jen píplo že dochází LPG ale i tak sem dorazil domů.

V sobotu ráno kolem 9 se vyrazil na benzinku že natankuju.. Auto po nastartovaní se chovalo divně při volnoběhu chvilku kolísaly otáčky.

Ale během chvíle to bylo v pohodě a vyrazil sem na LPG stanici která je od domu asi 5km .. Po jednom kilometru uprostřed města to z ničeho nic se to začalo dusit a chcíplo to.

Bylo to přeplé na benzín a benzínu je dost ,protože nesvítí rezerva. Tak sem si říkal že bude asi nějaký špatný a nějak se mi to podařilo nakopnout a pokračoval sem dal na čerpací stanici. Tam sem natankoval asi dvacet litrů plynu ,ale auto nešlo nastartovat.

ASi na 15x se mi to teda podařilo. A protože už auto bylo za tu cestu zahřáté tak sem to hned přepl na LPG (když to na benzín dělalo neplechu) .... Po dalších 5 Km auto jelo dobře na plyn.

Jedu jedu a cca po dalších dvou km to auto začalo znova cukat už i na plyn..

Pedál sem měl zmačkli pořád stejně ale přestalo to táhnout a chíplo to ale vzhledem k tomu že sem měl zařazenou rychlost a jel asi 80km/h tak to zas po chvíli naskočilo a takhle sem dojel ještě asi kilometr a tam už to netáhlo vůbec tak sem auto odstavil.

Divné je že sem k němu dnes přišel a v pohodě nastartoval a auto běželo 5 minut uplně bez problémů aj když sem přidal plyn tak se nic nedělo ,ale jak mile sem zařadil rychlost a chtěl se rozjet tak to hned chcíplo..

Po pár pokusech sem si všiml že z výfuku šel dým a něco z něj kape (asi benzín)

Nevíte co by mohlo být špatně?

Odkaz ke komentáři

Tak Turbo vypadá v pořádku .... Mechanik odpojil váhu vzduchu a motor prej normálně šlape ... Tak myslíte že může být chyba v tomto dílu ???

Jako už se objednal novou ..

ale připadá mi divné že by to tolik kouřilo a nechtělo jet ... tak uvidím zítra až příjde nová váha ,zda to poletí nebo bude zase stát..

Odkaz ke komentáři

este dodam k tomu ze ti neslo turbo, nesvietia ti kontrolka motora na palubovke? pretoze ked ti zacne svietit kontrolka tak auto je v tak zvanom nudzovom rezime a vtedy on softwarovo odpoji turbo... teda mne ked odisla cievka a siel som na 3 valce tak mi trubo odpojilo... potom som sa odhodlal asi 2x v zivote otvorit navod a tam bolo hento nudzovom...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...