Mirek1.8T Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Potkal mě problém se snímacím kroužkem pro ABS na náboji levého zadního kola, v příloze je postup výměny uložení zadního kola. Nový díl jsem koupil na cc díly od jELDY Nejdříve jsem si myslel že to bude čidlem ABS, ale bylo to poškozeným kroužkem, který je konstrukčně i materiálově řešen jinak, než na O1, na to mě upozornil místní člen "Chipmann" a měl pravdu . Zprvu jsem z toho neměl radost, ale i tak mu děkuji. Třeba návod někomu pomůže, jde to zvládnout svépomocí, ale je potřeba mít kvalitní nářadí a hlavně dodržet utahovací momenty ! Příloha zde: Vymena loziska zadniho kola na Octavii II RS.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Těch 66tkm je poctivejch? Mě to potkalo "až" při 200tkm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Říjen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 (upraveno) Ano, vše tomu odpovídá a pravé zadní kolo je OK, kroužek bez poškození, na předek jsem se zatím nedíval Upraveno Říjen 8, 2013 uživatelem Mi-rek1.8T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 miro muzu pouzit na club jako clanek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 Navrh. nebylo by lepsi to přejmenovat na NABOj nebo LOZISKA ? Pod ULOZENIM bych to teda nikdy nehledal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Říjen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 (upraveno) maros : díky za připomínku, napsal jsem to přesně podle názvu dílu, koukni sem na stránky cc díly, tam jsem díl koupil, taky vím že je to ložisko, raději to ale přejmenuju podle ETKY, tam je uvedeno "ložisko kola s montážními díly" bude to lepší http://www.cc-autodi...dn%C3%ADho+kola Viktore. ano není problém, použij, provedl jsem opravu názvu přílohy a ty prosím oprav název tématu "Výměna ložiska zadního kola ....... Upraveno Říjen 23, 2013 uživatelem Mi-rek1.8T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.