Přejít na obsah

ABS bez ESP

speKtis

Doporučené příspěvky

Zdravím. Mám v autě stále "rozbité" čidlo příčného zrychlení a snímač otáček na předním kole. Zajímalo by mě, jestli mi bude fungovat ABS, pokud vyměním pouze čidlo otáček na kole a ESP nechám stále "mimo provoz". Svítí mi totiž kontrolka ABS i ESP (takový trojúhelník v kroužku), s tím, že ABS se rozsvítilo až poté, co jsem si zahrabal na štěrku a zničil to čidlo. ESP tou dobou již měsíc svítilo. Jde mi o to, jestli jsou na sobě tyto systémy závislé... Díky moc

Odkaz ke komentáři

Zdravím. Mám v autě stále "rozbité" čidlo příčného zrychlení a snímač otáček na předním kole. Zajímalo by mě, jestli mi bude fungovat ABS, pokud vyměním pouze čidlo otáček na kole a ESP nechám stále "mimo provoz". Svítí mi totiž kontrolka ABS i ESP (takový trojúhelník v kroužku), s tím, že ABS se rozsvítilo až poté, co jsem si zahrabal na štěrku a zničil to čidlo. ESP tou dobou již měsíc svítilo. Jde mi o to, jestli jsou na sobě tyto systémy závislé... Díky moc

ano su zavisle..daj si spravit aj esp

Odkaz ke komentáři

To jsi na tom o poznání líp... Diagnostika, zjistit jaký je to kolo, vyměnit čidlo. Oprava v řádu stovek..

Diagnostika hlasí ..dočasná porucha řídicí jednotky..Tak

teďkom nevím co stím dál.Předem díky za radu.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...