speKtis Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Zdravím. Mám v autě stále "rozbité" čidlo příčného zrychlení a snímač otáček na předním kole. Zajímalo by mě, jestli mi bude fungovat ABS, pokud vyměním pouze čidlo otáček na kole a ESP nechám stále "mimo provoz". Svítí mi totiž kontrolka ABS i ESP (takový trojúhelník v kroužku), s tím, že ABS se rozsvítilo až poté, co jsem si zahrabal na štěrku a zničil to čidlo. ESP tou dobou již měsíc svítilo. Jde mi o to, jestli jsou na sobě tyto systémy závislé... Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mamba Odesláno Říjen 15, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2013 Ahoj mám stejny problém,po lehkém prohrábnutí na štěrku se mi také rozvítily kontrolky abs,asr nevíte prosím někdo co stím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Říjen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 To jsi na tom o poznání líp... Diagnostika, zjistit jaký je to kolo, vyměnit čidlo. Oprava v řádu stovek.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardac Odesláno Říjen 16, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 Zdravím. Mám v autě stále "rozbité" čidlo příčného zrychlení a snímač otáček na předním kole. Zajímalo by mě, jestli mi bude fungovat ABS, pokud vyměním pouze čidlo otáček na kole a ESP nechám stále "mimo provoz". Svítí mi totiž kontrolka ABS i ESP (takový trojúhelník v kroužku), s tím, že ABS se rozsvítilo až poté, co jsem si zahrabal na štěrku a zničil to čidlo. ESP tou dobou již měsíc svítilo. Jde mi o to, jestli jsou na sobě tyto systémy závislé... Díky moc ano su zavisle..daj si spravit aj esp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Říjen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 No vim že je závislé ESP na funkci ABS, ale je to i obráceně? To by být nemuselo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mamba Odesláno Říjen 21, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2013 To jsi na tom o poznání líp... Diagnostika, zjistit jaký je to kolo, vyměnit čidlo. Oprava v řádu stovek.. Diagnostika hlasí ..dočasná porucha řídicí jednotky..Tak teďkom nevím co stím dál.Předem díky za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardac Odesláno Říjen 23, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 No vim že je závislé ESP na funkci ABS, ale je to i obráceně? To by být nemuselo ne? musi to byt vsetko v poriadku,aj ABS aj ESP ked je to tam dane,inak auto sa moze spravat zvlastne....moze skubat a pod...riadiaca jednotka ma zle informacie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Říjen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 No pokud funguje celý systém ABS, a ESP si tlačítkem vypnu, tak přece neni důvod aby se to chovalo špatně když na sobě ty systémy závislé nejsou v tomto směru... ESP je závislé na ABS, ale obráceně snad ne.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Kdyby to někdo řešil... Vyměnilo se vadné čidlo snímání otáček kola a ABS funguje jak má... ESP stále nefunkční, takže tímto směrem závislé nejsou, opačně však ano :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.