Přejít na obsah

Cim nahradit Columbus do predFL Octavie II

Guest Boodie

Doporučené příspěvky

Ahojte.

Precital som milion prispevkov o tom, co vsetko treba vymenit ak davam Columbus do pred FL Octavie II, s cim su problemy a ake su Columbusy kradnute.

Vzhladom k tomu, ze moja Octa ma 180tis. km a mozno ju buduci rok predam, rozhodol som sa neinvestovat dalej do prestavby celeho auta len kvoli tomu aby som mal vsetko pekne na Columbuse zobrazene.

Takze moj problem je: Poradte ake radio zvolit do rv 2004, aby som mal CITACKU KARIET ALEBO USB, o navigaciu mi nejde, mam jednu skvelu v mobile, nejde mi ani o nejake hluposti typu UI, krasny velky displej stvoreny na kradez atdd atd.

Columbus s LED z roku 2010 som kupil nedavno za 400 €, tak ak by to niekto chcel, je na predaj.

Prepacte mi ten ton, ale som sklamany z toho, ako unahlene som to kupil s pocitom, ze napojim, nakodujem vymenim GW a vsetko pojde ako ma. Ja som bohuzial z tych, co nemaju cas sa babrat s autom. Columbus som mal v aute tyzden a samozrejme mi vymlatil baterku, tak som ho vybral a neviem co s nim.

Dakujem za kazdu radu

Odkaz ke komentáři

Postup v autě: na hrající navigaci stiskni na navi: SETUP + MIC + EJECT...počkej 20 sekund vlož cdčko s image(viz níže) doporučuji pálit v Alcoholu 120% a už nikdy vybíjení řešit nemusíš. Pak na konci až to napíše successfully jen počkej až vyjede CDčko. CDčko vyndej ven ze štěrbiny DVD mechaniky a navigace se sama restartuje.

Odkaz na Alcohol120%:

http://www.softpedia...?p=5405&t=4&i=1

3970_oldO2.zip

Odkaz ke komentáři

Nie je to tak celkom to čo som chcel, ale vďaka.

Tento postup by však bol downgrade, teraz tam mám 3984. Navyše nemám zalohované mapy a neriskujem, že sa niečo dose*rie. Ako vravím, ak niekoho napadá, ktoré rádio mi prehrá mp3 a má výstup na usb alebo sd pri zachovaní funkčnosti všetkých systémov, budem vďačný

Odkaz ke komentáři

tak jedine cinu ;-) pokud to chces jako 2din a jak ne tak jakekoliv neorigo,pioner,sony,panasonic atd jsou uz temer kazde na usb ;-) jinak s originalu na sd karty je bolero ale jaky musis menit gateway

ferda25- to mam chapat jako tak ze nemusis menit gateway?Jen to nahrajes a na fl radiich. v predfl vozech ti nebude vybijet baterku?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...