Přejít na obsah

Svorkovnica pri termospinaci na chladici

Guest Ayax

Doporučené příspěvky

Zdravim vsetkych.

Chcem sa Vas opytat a poprosit o radu.Odtrhol sa mi kabel (na 2 miestach, aka slava nie?) ktory vedie do termospinaca na chladici. Kupil som uz aj novu svorkovnicu aj piny. Vypichovaky som si vyrobil takze stary pin je uz vonku.kabel som vymenil. (stary pin musel ist kvoli tomu ze prvy zlomeny kabel bol uplne pri vstupe....)problem mam ale dat ten novy pin spat do svorkovnice. Totiz na tej starej svorkovnici su 3 kable (3-pinova svorkovnica) a iba jeden kabel sa mi zlomil ale na dvoch miestach, takze hoci som kupil aj novu svorkovnicu tu som zatial nepouzil aby som nemusel strihat zvysne 2 dobre kable.V starej svorkovni ked pin som vybral ostalo tam aj tak nieco kovove (akoby puzdro) ale pri novej svorkovnici to nemam a predali mi k nej iba tie piny a povedali ze staci dat piny dnu.ale na tej starej ako pisem tam je este nieco v svorkovnici a ten pin nejde nejak lahko dnu. Von isiel s tymi vypichovakmi lahko....

neviete nejaky tip, radu ako mam dat ten pin spat do starej svorkovnici?

Prikladam nejake obrazky...

Nie je tam este obrazok ako to vyzera po vybrani toho pinu, ale ak bude treba skusim dodat....

post-33500-0-45865500-1382478511_thumb.jpg

post-33500-0-01200900-1382478527_thumb.jpg

post-33500-0-06315000-1382478539_thumb.jpg

post-33500-0-82650500-1382478548_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ok. urobene. nakoniec som pouzil novu svorkovnici kedze na tej starej mi ostal v jednej dierke nejaky kov (ako keby nejake kovove puzdro z pinu).Do tej novej som proste len nasadil piny a vserko bavi. Takze mozem v pohode doma studovat tu staru svorkovnicu ze co to tam ostalo. Je to iba v jednej dierke z troch....zaujimave :o

Inac bolo to onicom pajkovat tie stare kable lebo na to nechcel chytat cin, hoci som ich ako tak ocistil aj tak to nebola ziadna slava. Chcel som ich dat do nejake roztoku (iba odizolovane konce) aby to trocha precistilo ale nic ma nenapadalo a casu bolo uboho malo na zhananie tak dufam ze to tam bude drzat dost dlho :D

Tema sa moze uzamknut.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...