Přejít na obsah

Polar OIII RS

Doporučené příspěvky

Polar: Červenú rio som videl a veru nechcel by som ju. Je to dačo medzi oranžovou cayenne a oranžovou tangerine, čo sa voľakedy dávali na Fabie I.

SirMike: Som rád, že nie som jediný, čo vidí tie nie celkom kóšer sedadlá. Dávam do prílohy foto, čo som našiel na webe. Takto zle nevyzerali ani moje sedačky v RSe po 70tisíc km!!!

4697511_5.jpg

4697511_6.jpg

Odkaz ke komentáři

160R: Já jsem detailista, ale jsem soudnej a poznám, co je prostě blbě. :) Však já sem do tématu Provedení interiéru dával foto "celokoženýho" sedadla z UK fóra, to auto mělo najeto pár tisíc. To je teprv žrádlo. :rolleyes:

Přiznám se, že ani u RR nebylo vše ideální, celokožená výplň dveří nebyla na jednom místě 100%. Bez keců okamžitě vyměnili a to se bavíme o desetitísícových částkách za ten díl (za to by byly do RS všechny sedadla). Tohle je prostě špatně vyrobený, celý je to šitý horkou jehlou kvůli novýmu Golfu a je to znát. Doufám, že tady kluci s RSama ty problémy mít nebudou, ale obávám se, že to není chyba jen prvních aut. On je taky problém ten, že ve ŠA se potahy k 'pěnám' nelepí, ale je to jen navlečený.

@lubi: nebyl to ten celokožený interiér supreme? ten po 30 000km vypadá,jak kdyby měl 200 000km za sebou.

Ale třeba mstoces měl na autě co vím k 80 či 90 ti tisícům a jeho křesla byly OK. Měl celokožený Supreme pokud se nepletu.

Odkaz ke komentáři

Problém so starými RS sedadlami bol ten, že sa lámali a drolili molitany v bočniciach okolo bočného airbagu pri nastupovaní, koža potom nedržala tvar, praskala a lúpala sa.

Hádam nové RS sedačky budú na tom lepšie, zatiaľ to ale nevyzerá. Nechápem ale tú kolísajúcu kvalitu, je jedno, kedy bolo autá vyrobené, či jedno z prvých, alebo teraz nedávno. Škaredé sedačky sa nájdu aj tam, aj tu :o

Odkaz ke komentáři

ad barva : vcera jsem ridil cernou benzinouv RS v rakousku, sice jen par km dalnice a vesnice za mokra, ale musim rict, ze nebyt omezen naftou, tak bych si i jako sluzebni vzal benal :) jede to jako prase (s prihlednutim na to, coto je za auto samozrejme) takze cerna neni vubec spatna, ale je mi jasny ze budu nastvanej z toho jak se bude blbe udrzovat...

sedadla jsem koukal, ze byly OK, doufam, ze to neni tim, ze to smerovalo do rakouska, tak si nekdo radeji dal majzla :D

ridila se pekne, chtelo by to, mit ji na tyden sluzebniho jezdeni abych poznal plusy a minusy.

skoda ze nemuzu mit benzin :(

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

3000 km za mnou, takze pridavam nejake postrehy.

Celkovo som s autickom spokojny, vytacaju ma len dve veci:

1. start stop asistent

2. ostrekovace svetlometov (neviem kto toto vymyslel, ale nastavenie ostrekovacov je na slucku)

Dlhodoba spotreba 8,0 litrov co je velmi slusne, momentalne viac ako 50% dialnica. Avsak casto dostavam krč do pravej nohy a vtedy rucicka palivometra klesa rychlostou zvuku. Niekedy priemerna aj 12 litrov. Sedacky zatial v pohode raz umyta a naimpregnovana koza, pekne potom zmekla. Co prekvapuje je dymova clona z vyfukov pri zasliapnuti pedalu uplne na doraz, cez zadne okno nevidno nic, niekedy mi to pride ako parna lokomotiva. Po opakovani respektive dlhsom rychlejsom tempe to prestane aspon som to nejako neoveril, motor samozrejme zohriaty 95 stupnov. Dalsia vec dokladne som pozoroval problem par ludi ohladom zatekanie vody pocas dazda pri otvoreni dveri, nastastie u mna sa to neprejavuje. Napadlo ma ci to nemate hosi od stresneho nosica, kedze ja nemam nosic. Pas spolujazdca si pekne veselo klepka, coskoro si nanho posvietim. A co neviem alebo sa neda je vyhladavnie pesniciek, ked ma clovek par giga pesniciek a chce najst konkretnu moze scrolovat palcom pol hodinu, nehovoriac o tom presne zastavit na danej pesnicke, kedze nieje vyhladavanie alebo neviem ako na to.

Odkaz ke komentáři

Co se tyce o nedostatků o kterych mluvíš, nedivím se ti..Start/stop je největší píčovina ever, takže leda odkódovat, nebo jedině zahrnout do výbavy Performance Mode Selection, kde si můžeš nastálo vypnout..

A ohledně ostřikovačů světel..Já osobně jsem vytáh pojistku na všech autech, co jsem měl... :D

A průměrná spotřeba 8L je myslím při výkonu, který máš k dispozici, je víc než pěkná.. ;-)

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

So spotrebou som urcite spokojny, ale hovorim je to 50% dialnica tempomat. Performance Mode Selection nema podla mna pri manuale nejaky zmysel, jedine fakt vypnutie toho Start/Stop. Myslim, ze kluci su sikovny a za chvilku na to pridu, potom sa u nejakeho zastavim. Ono vlastne staci zatlacit tlacitko a je to, len niekedy to clovek zabudne vypnut.

O ostrekovacoch ani nehovorim, niekedy by sa isto zislo vytiahnut poistky :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ostrekovače svetiel sa dajú poladiť - posunie sa štandardná hodnota 0 ms pre aktiváciu. Ak sa dá na 2000 ms, tak ak sa bude páčka ostrekovačov držať menej ako 2 sekundy, tak pôjde len ostrek okna. Na ostreknutie aj svetiel stačí nepretržite držak páčku viac, než 2 sekundy. Toto bola prvá vec, čo som na svojom aute zmenil :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

160R: Tie ostrekovace urcite rad poriesim, to sa potom dohodneme.

Momentalne najazdene cez 5000 km dlhodoba spotreba sa vysplhala na 8,7 litra, je teplo,suche cesty 80% mesto a 20% dialnica, vacsinou skor kratsie trasy, mozno aj preto. Celkovo s automom spokojnost, motor je tichy, sedacky zatial drzia. Zatial musim poklopat ziaden problem ako tu citam (bixenony sa natacaju ako maju i ked raz sa mi zdalo, ze sa nejako nezhodli, dvere neprimrzaju predsa len je teplo. O tyzden na horach snezenie tak uvidime co bude. Bal som sa, ze 18" na zimu budu extra tvrde, zatial to je v pohode, ale zas nejazdim len na tomto aute BMW je pohodlnejsie. Sem tam este pozabudnem na start/stop tlacidko, ale inac je to prve co urobim po starte, da sa na to zvyknut. Teraz riesim presnu spotrebu podla tankovania, uvidim aky presny je palubny pocitac.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 10 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...