culda Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 bílá nebo černá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Polar: Červenú rio som videl a veru nechcel by som ju. Je to dačo medzi oranžovou cayenne a oranžovou tangerine, čo sa voľakedy dávali na Fabie I. SirMike: Som rád, že nie som jediný, čo vidí tie nie celkom kóšer sedadlá. Dávam do prílohy foto, čo som našiel na webe. Takto zle nevyzerali ani moje sedačky v RSe po 70tisíc km!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 njn hrozná kvalita, jak moje l@k sedačky... fakt bambasové to jsou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Tá kvalita išla dole už dávnejšie.. teraz som kamarátovi reklamoval na 2-ročnej OII RS sedačky a to má najzdené niečo cez 30t km a väčšinou jazdí jeho žena... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Polar Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 160R: Preboha to, kde si take vyhrabal to aj niekto prebral a zaplatil za to? Vodicov sedak je ina ceresnicka. Este, otazka je to vozidlo teraz nove alebo nejaka predvadzacka popripade vozidlo co sa vyrobilo skor? Neviem komu, ale dakujem, ze u mna to nieje, zaroven ma u mna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Polar: Našiel som na webe, nebolo uvedené, koľko km už to auto malo najazdené. Ale fakt to vyzerá hrozne Lubinob: Vieš mi poslať foto, ako tie sedačky vyzerali? Dosť by ma to zaujímalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 @lubi: nebyl to ten celokožený interiér supreme? ten po 30 000km vypadá,jak kdyby měl 200 000km za sebou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Nie, su to obycajne RS sedacky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 160R: Já jsem detailista, ale jsem soudnej a poznám, co je prostě blbě. :) Však já sem do tématu Provedení interiéru dával foto "celokoženýho" sedadla z UK fóra, to auto mělo najeto pár tisíc. To je teprv žrádlo. Přiznám se, že ani u RR nebylo vše ideální, celokožená výplň dveří nebyla na jednom místě 100%. Bez keců okamžitě vyměnili a to se bavíme o desetitísícových částkách za ten díl (za to by byly do RS všechny sedadla). Tohle je prostě špatně vyrobený, celý je to šitý horkou jehlou kvůli novýmu Golfu a je to znát. Doufám, že tady kluci s RSama ty problémy mít nebudou, ale obávám se, že to není chyba jen prvních aut. On je taky problém ten, že ve ŠA se potahy k 'pěnám' nelepí, ale je to jen navlečený. @lubi: nebyl to ten celokožený interiér supreme? ten po 30 000km vypadá,jak kdyby měl 200 000km za sebou. Ale třeba mstoces měl na autě co vím k 80 či 90 ti tisícům a jeho křesla byly OK. Měl celokožený Supreme pokud se nepletu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 To, že se potahy nelepí, ale jen sponkujou není ten zásadní problém ;) Ale přesně jak píšeš někde, je to o použitých materiálech a je to čím dál horší :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Zásadní určitě ne, ale nevznikaly by aspoň ty vytahaný sloní uši na bočnicích. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Ten supreme origos stoji fakt zaprd. Osoupana bočnice u řidiče a ty dvě RSA maji asi 35000km a 2011... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Problém so starými RS sedadlami bol ten, že sa lámali a drolili molitany v bočniciach okolo bočného airbagu pri nastupovaní, koža potom nedržala tvar, praskala a lúpala sa. Hádam nové RS sedačky budú na tom lepšie, zatiaľ to ale nevyzerá. Nechápem ale tú kolísajúcu kvalitu, je jedno, kedy bolo autá vyrobené, či jedno z prvých, alebo teraz nedávno. Škaredé sedačky sa nájdu aj tam, aj tu :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 ad barva : vcera jsem ridil cernou benzinouv RS v rakousku, sice jen par km dalnice a vesnice za mokra, ale musim rict, ze nebyt omezen naftou, tak bych si i jako sluzebni vzal benal :) jede to jako prase (s prihlednutim na to, coto je za auto samozrejme) takze cerna neni vubec spatna, ale je mi jasny ze budu nastvanej z toho jak se bude blbe udrzovat... sedadla jsem koukal, ze byly OK, doufam, ze to neni tim, ze to smerovalo do rakouska, tak si nekdo radeji dal majzla :D ridila se pekne, chtelo by to, mit ji na tyden sluzebniho jezdeni abych poznal plusy a minusy. skoda ze nemuzu mit benzin :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Listopad 12, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 (upraveno) Počkej počkej, možná mi něco uniklo, ale..Vitto,takže máš přislíbenou RSu v ropě? ;) Upraveno Listopad 12, 2013 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 12, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 prislub tu je :) jeste ma prijit novy narizeni ohledne limitu cen, ale mel bych se vejit. pana reditele na to psychicky pripravuju, hecoval me at se svezu tou benzinovou v rakousku, hned jsem to chvalil a i jemu se libi, takze pokud budu hodny a budu se snazit, mohlo by to vyjit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Polar Odesláno Listopad 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 3000 km za mnou, takze pridavam nejake postrehy. Celkovo som s autickom spokojny, vytacaju ma len dve veci: 1. start stop asistent 2. ostrekovace svetlometov (neviem kto toto vymyslel, ale nastavenie ostrekovacov je na slucku) Dlhodoba spotreba 8,0 litrov co je velmi slusne, momentalne viac ako 50% dialnica. Avsak casto dostavam krč do pravej nohy a vtedy rucicka palivometra klesa rychlostou zvuku. Niekedy priemerna aj 12 litrov. Sedacky zatial v pohode raz umyta a naimpregnovana koza, pekne potom zmekla. Co prekvapuje je dymova clona z vyfukov pri zasliapnuti pedalu uplne na doraz, cez zadne okno nevidno nic, niekedy mi to pride ako parna lokomotiva. Po opakovani respektive dlhsom rychlejsom tempe to prestane aspon som to nejako neoveril, motor samozrejme zohriaty 95 stupnov. Dalsia vec dokladne som pozoroval problem par ludi ohladom zatekanie vody pocas dazda pri otvoreni dveri, nastastie u mna sa to neprejavuje. Napadlo ma ci to nemate hosi od stresneho nosica, kedze ja nemam nosic. Pas spolujazdca si pekne veselo klepka, coskoro si nanho posvietim. A co neviem alebo sa neda je vyhladavnie pesniciek, ked ma clovek par giga pesniciek a chce najst konkretnu moze scrolovat palcom pol hodinu, nehovoriac o tom presne zastavit na danej pesnicke, kedze nieje vyhladavanie alebo neviem ako na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 (upraveno) Co se tyce o nedostatků o kterych mluvíš, nedivím se ti..Start/stop je největší píčovina ever, takže leda odkódovat, nebo jedině zahrnout do výbavy Performance Mode Selection, kde si můžeš nastálo vypnout.. A ohledně ostřikovačů světel..Já osobně jsem vytáh pojistku na všech autech, co jsem měl... :D A průměrná spotřeba 8L je myslím při výkonu, který máš k dispozici, je víc než pěkná.. ;-) Upraveno Listopad 29, 2013 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Polar Odesláno Listopad 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 So spotrebou som urcite spokojny, ale hovorim je to 50% dialnica tempomat. Performance Mode Selection nema podla mna pri manuale nejaky zmysel, jedine fakt vypnutie toho Start/Stop. Myslim, ze kluci su sikovny a za chvilku na to pridu, potom sa u nejakeho zastavim. Ono vlastne staci zatlacit tlacitko a je to, len niekedy to clovek zabudne vypnut. O ostrekovacoch ani nehovorim, niekedy by sa isto zislo vytiahnut poistky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Ostrekovače svetiel sa dajú poladiť - posunie sa štandardná hodnota 0 ms pre aktiváciu. Ak sa dá na 2000 ms, tak ak sa bude páčka ostrekovačov držať menej ako 2 sekundy, tak pôjde len ostrek okna. Na ostreknutie aj svetiel stačí nepretržite držak páčku viac, než 2 sekundy. Toto bola prvá vec, čo som na svojom aute zmenil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 A to není vůbec špatný, že se to dá tahkle pěkně poladit.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Polar Odesláno Prosinec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 160R: po zime to vidim na navstevu u teba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 10, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 Polar: Kľudne môžeš aj skôr, je to robota na pár minút 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Polar Odesláno Leden 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 160R: Tie ostrekovace urcite rad poriesim, to sa potom dohodneme. Momentalne najazdene cez 5000 km dlhodoba spotreba sa vysplhala na 8,7 litra, je teplo,suche cesty 80% mesto a 20% dialnica, vacsinou skor kratsie trasy, mozno aj preto. Celkovo s automom spokojnost, motor je tichy, sedacky zatial drzia. Zatial musim poklopat ziaden problem ako tu citam (bixenony sa natacaju ako maju i ked raz sa mi zdalo, ze sa nejako nezhodli, dvere neprimrzaju predsa len je teplo. O tyzden na horach snezenie tak uvidime co bude. Bal som sa, ze 18" na zimu budu extra tvrde, zatial to je v pohode, ale zas nejazdim len na tomto aute BMW je pohodlnejsie. Sem tam este pozabudnem na start/stop tlacidko, ale inac je to prve co urobim po starte, da sa na to zvyknut. Teraz riesim presnu spotrebu podla tankovania, uvidim aky presny je palubny pocitac. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Ahoj tak ma napadlo podla foto auta nebol si nahodou alebo nejazdis aj v Ziline pred 2 dnami na obehla na chlp rovnaka O3 RS ina pecka v mojom pripade som si myslel ze stojim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Polar Odesláno Leden 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Ahoj, vies co cez Zilinu sem tam prechadzam, ale v novom roku som tadial este nesiel. Asi podobna, bielych stretavam docela dost aj modre som uz zo dve videl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 160R: po zime to vidim na navstevu u teba Já to taky vidím na návštěvu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 (upraveno) Ono IDE i ten ostřik světel úplně vypnout... Upraveno Prosinec 3, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.