Přejít na obsah

Strieborné "sériové" COMBI ®

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

takže sériovka odvčera v servise :wallbash: dnes šlo turbo von :blink: a teda.. regulácia uplne v ťahu.. takže šla na výmenu + vyčistenie turba :rolleyes:

a už to vyzeralo že budem chodievať do práce peši.. zachránila ma švagrova PN-ka a tak sedlám náhradné auto :) je to Mazda 3 2,2 v nafte a k tomu automat :) akurát sa bojím že po tých pár dňoch si zvyknem a začnem zas špekulovať :asie:

Odkaz ke komentáři

včera som si po týždni :wallbash: vyzdvihol sériovku.. regulácia ide ako má.. akurát mám pocit že to auto je lenivšie :facka: než keď bola tá regulácia nefunkčná a hádzalo to do núdzaku... zatiaľ som mu nejako extra nenakladal.. cez víkend ma čaká cesta na východ tak vyskúšame či núdzaky prestali.. snáď ano.. :ph34r:

a teraz otázka.. tú lenivosť môže spôsobovať zle nastavená regulácia? to auto sa mi aj na 2ke zdá že neťahá tak ako predtým :(

Odkaz ke komentáři

octa jazdííí a jazdííí... cez víkend natočených cca 950 km :) a popritom si teda riadne zamakala...

post-26073-0-60753500-1414603844_thumb.jpgpost-26073-0-58387800-1414603890_thumb.jpg

pri ceste s5 domov ma to znova lákalo skúsiť nejaké tie eco rekordy keď už tu máme články o šetrení :loool:

post-26073-0-75228900-1414603989_thumb.jpg

v cieli som mal však 4,2 a dojazd po prejdení 300km ešte ukazoval 1250 km :wallbash: samozrejme že taký v živote nedosiahnem.. ale pozeralo sa nato fajn :jelen:

a na oplátku ma zase včera ráno opustil ľavý NB v stretávačke :pest: (po roku neustáleho svietenia a štartovania zo zapnutými svetlami) :palec: takže teraz jazdím na piráta :lol:

post-26073-0-80801200-1414604131_thumb.jpg

s tým súvisí moje prekvapenie že od výroby je dokódovaná funkcia "kvázi náhradnej žiarovky", keď sa po vypálení stretávačky aktivuje hmlovka :palec:

:facka: koniec hlásenia :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...