Přejít na obsah

můj bělouš

Doporučené příspěvky

Představuji svou Octu combi 1,9TDI 66KW r.v. 2000 face.

Pořídil jsem si ji před dvěma lety a za tu dobu na ní dost zapracoval...

Úpravy motoru:

-výměna obtokového turba za turbo 130PD

-egr+kat off

-jednohmota + nové obložení lamely

- trysky P 764

- cip by TDI Fun :palec:

Ostatní úpravy:

-nové budíky s maxíkem a j-dotem

-kola AL 16´´ 205x55

-folie by samodomo... :)

-tempomat

-hid sada bi-xenon

- nové zabezpečení.. :D

Plánované:

-větší IC

- jiné tlumiče-Bilstein?

-větší trysky??

-nové folie

Předevčírem jsem byl na měření výkonu u TDI Funa v jeho garage + jemné dolazení na 160PS ;) Dokládám foto.

Doporučuji všem jeho profesionální služby a přístup :palec::palec:

post-1903-1258194189_thumb.jpg

post-1903-1258194221_thumb.jpg

post-1903-1258194245_thumb.jpg

post-1903-1258194270_thumb.jpg

post-1903-1258194300_thumb.jpg

post-1903-1258194372_thumb.jpg

post-1903-1258194395_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
ty HIDky jsou fakt svinstvo, takovym lidem okamzite poustim dalkovy :D no jo no, co se da delat ;)

ale auto fajn, bilou jsem si vzdycky pral :D

Auto pekny i upravy :palec: ... ale jinak souhlasim s houmikem ta HID sada to je PRSASRNA.. kdyz uz nekdo nema na orig. xenony, tak proboha pouzijte aspon HID sadu s cockou, ktera neoslnuje.. u nas za HIDky bez cocky uz konecne dava policie pokutu 2000,- na miste .. a to je jen dobre.. protoze uz nekolikrat se me stalo, ze sem po oslneni NElegalni HID sadou nevidel skoro nic..

PS: motor by si ted zaslouzil pouzit lepsi seni z 96/110kw spolu s vedenim vzduchu a poradny chladic oleje taky z 96/110kw TDi.. protoze serie je bida u 66kw.. neni to zase takova investice jako FMIC.. stejne tak pouzit alespon kotoucovou napravu na zadek pokud tedy nemas v aute ESP a nebyla z vyroby.. drive sem byl na podobnych konich a jeste taky bubny a treba na dalnici je to opravdu o pr*ser.. stacilo parktrat brzit treba jen ze 180kmh a byly jak blato..

Upraveno uživatelem JasteR
Odkaz ke komentáři
Auto pekny i upravy :smich: ... ale jinak souhlasim s houmikem ta HID sada to je PRSASRNA.. kdyz uz nekdo nema na orig. xenony, tak proboha pouzijte aspon HID sadu s cockou, ktera neoslnuje.. u nas za HIDky bez cocky uz konecne dava policie pokutu 2000,- na miste .. a to je jen dobre.. protoze uz nekolikrat se me stalo, ze sem po oslneni NElegalni HID sadou nevidel skoro nic..

PS: motor by si ted zaslouzil pouzit lepsi seni z 96/110kw spolu s vedenim vzduchu a poradny chladic oleje taky z 96/110kw TDi.. protoze serie je bida u 66kw.. neni to zase takova investice jako FMIC.. stejne tak pouzit alespon kotoucovou napravu na zadek pokud tedy nemas v aute ESP a nebyla z vyroby.. drive sem byl na podobnych konich a jeste taky bubny a treba na dalnici je to opravdu o pr*ser.. stacilo parktrat brzit treba jen ze 180kmh a byly jak blato..

Jo jo,nějaké úpravy mám ještě v plánu,ale chybí finance. Teď určitě FMIC,na léto bude potřeba a brzdy taky. Jo jo,pořád něco. Ale stojí to za to :D

Odkaz ke komentáři
NAZDAR TOMÍKU :smich: ČASTO KOLEM TVÉHO BĚLOUŠE JEZDÍM ;) SMĚREM K JELENOVI.

KOUKÁM ŽE SI SUNDAL TY NALEPOVACÍ ODRAZKY ZE ZADNÍHO NÁRAZNÍKU.

NO MÁŠ TO PĚKNĚ NAFUNĚNO OD TDI-FUNA :) :D

Ahoj Razty. Znám tě od Neználka. Musíme někdy sednout na pokec. Domluvíme něco?? Jinak dík za pochvalu. Odrazky jsem sundal,protože jsem nechal opravit lak-trošku... :huh: Tomáš

Odkaz ke komentáři

Peknej belous :palec: Tyhlepoklice jsem si objednal taky akorat 16'' a uz na ne cekam druhej tyden. Budu si do nich ale jeste kupovat stredove zaky. Nemoh by jsi mi rict jaka je velikost toho vnitreniho kolecka? nez je budu mit, objednal bych si i ty znaky. Chtel jsem pockat az dojdou a ze to pak pomerim a pote kouim.

tady je odkaz na ty stredy.

http://www.autolepky.cz/stred-Skoda-9178.html

a na obrazku je vyznaceno co bych potreboval pomerit. Diky.

post-1431-1258891836_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...