OCIIA Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 Dobrý den, chtěl bych osvětlení venkovních klik u své octavie. Když odemknu dálkáčem auto a rozsvítí se mi stropní světlo, aby se rozvítíla i nějak vmontovaná led do venkovní kliky jak u audi. Hledal jsem po internetu ale nic jsem nenašel pouze osvětlení vnitřních klik. Zkoušel to někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 Na OI to niektori robili tak, ze z vnutornej strany klucky spravili drazku a do nej dali pasik led... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Existují i kliky už hotové s tím páskem, pohledej na netu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OCIIA Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Tak něco jsem našel. Někdo to už zkoušel na fabii. ( http://www.fabiaauto.cz/skoda-fabia/osvetleni-klik-dveri-skoda-fabia ). Akorát já bych chtěl aby to svítilo jen když odemknu auto. Nejlépe to napojit na stropní svícení. Nevíte někdo jestli je někde v blízkosti palubky něco na co bych to napojil? Nebo to musim nějak natahnout od stropničky? Existují i kliky už hotové s tím páskem, pohledej na netu Hledal jsem kliky na netu kde se dalo, ale neúspěšně :/. Tak to asi nějak sfouknu doma v garáži. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Dá sa to napojiť na BSG jednotku,ktorá je pod volantom. Určite lepšie ako to napájať až po horné osvetlenie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Napojit to na osvetlenie nastupu by nebolo dobre? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 To by asi aky šlo, napichnout to paralelně do zrcátek. Ale do zadnich dveří to musíš stejně natahat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.