boukic Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 (upraveno) Prodám Škodu Octavii scout po faceliftu, rok výroby 2011, s motorem 1.8TSI 118kw, najeto má 57 tis. a nějaké drobné. Má velmi obsáhlou výbavu a nějaké věcičky jsem dodělal nebo nechal dodělat. Koupeno jako roční auto ve škodovce, auto je z programu Škoda Plus. Auto je servisované pouze ve škodovce, servisní knížka je samozřejmostí a nebylo nikdy bourané. Kromě sériové výbavy, která se do scouta dává má tenhle můj kousek toto: černá metalická barva rádio Bolero + MDI multifunkční volant pro rádio a telefon + bluetooth GSM II + hlasové ovládání parkovací senzory vpředu a vzadu pedály z ušlechtilé oceli sunsafe glass odnímatelné tažné zařízení elektrické střešní okno vnitřní samostmívací zpětné zrcátko + samostmívací venkovní zrcátko řidiče dvoubarevná leštěná kola Proteus xenony alarm tempomat dělící síť - roleťové provedení odkládací schránka integrovaná v modulu rola stříbrné hagusy prodloužená záruka na 4 roky nebo 120 000km všechny airbagy Sériovou výbavu jsem záměrně nevypisoval, protože by ten popis měl už moc řádek, kdo by chtěl vědět i tu sériovou výbavu, tak se může mrknout na web škodovky. A tady je dodělávaná výbava: střešní spoiler - originální díl škoda led denní svícení - originální díl škoda protočení ručiček budíků, jiné autíčko a položka dotankovat na maxidotu všude vyměněné znaky škoda za ty s novým logem (přední, zadní, v kolech i na airbagu folie na oknech - atestované, schválené všechny žárovky vyměněny za led diody zadní nášlapné lišty s motivem scout - originální díl škoda tlumící kryt kapoty motoru - originální díl škoda kontrola tlaku v pneumatikách přehraná řídící jednotka motoru na nejnovější verzi systém XDS - tento systém má sériově pouze verze RS aktivovaná druhá zadní mlhovka, rozsvícení mlhovek při brždění ploutev ze Superba na střeše místo prutové antény - příjem rádia je zachován Snad jsem na nic nezapomněl. K prodeji taky nabízím letní sadu disků a pneumatik, disky a pneumatiky jsem kupoval nové na jaře, takže jsem na nich jezdil jednu letní sezonu. Auto je nyní obuto na zimních pneumatikách. Mám stejnou sadu disků jak na léto tak na zimu. Cenu za druhou sadu disků upřesním při jednání se zájemcem. Auto nabízím k prodeji z čistě osobních důvodů, ne že by bylo nějak porouchané nebo by mělo nějakou závadu. Auto je k vidění v jižních čechách mezi Pískem a Českými Budějovicemi. Cena 450 000Kč dohoda je možná Kontak přes SZ, e-mailem: boukic@seznam.cz nebo telefonicky 734 401 771 Upraveno Listopad 4, 2013 uživatelem boukic Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 tak nakoniec ju predávaš?? Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 ty ji prodavas sis ji vymazlil a davas ji pryc Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Prodávám ho z osobních důvodů, neříkám, že bych ho prodával nějak s extra radostí, ale vyskytly se prostě důležitější věci než je auto. Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 aha tak to potom chapu ale jeji skoda Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Listopad 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Auto je stále volné Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Listopad 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 PRODÁNO, PROSÍM VYMAZAT. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky