Přejít na obsah

šptná funkce ABS,kontrolka nesvití,vag nic nepíše!! :-/

Doporučené příspěvky

Zdravím,tak mám takový problém,s funkcí ABS,když zadupnu brzdu,tak mi jednou brzdí levé přední kolo smykem a někdy zase pravé přední kolo smykem,už si s tím nevím totálně rady,vag nic nepíše,snímače jsou v poho...napadá mě asi ABS jednotka,že by byla špatná...Má s tím někdo zkušenost?? každopádně,na sněhu a na náledí,mám strašně dlouhou brzdnou dráhů a někdy se nemužu třeba ani rozjet,protože mi jedno z těch předních kol prokluzuje(hrabe) a druhé je zaseknuté a opět se to střída,že jednou hrabe levé a pravé stojí a naopak...Moc děkuji za rady :-)) jinak je to na autě,Octavia 2 2.0TDI bkd,07 výroba..vozidlo je vybaveno i ESP

Odkaz ke komentáři

Ano,koukal,rychlost snímají v pohodě uplně :-) nene,nedělal,jen jsem měl problém s duo senzorem pod sedadlem spl.jezdce,ten jsem vyměnil,udělal jízdní test(ale to ABS už blblo dřív!!! )....ale stejně ten celej systém ESP a ABS mi funguje něják divně,ESP se občas sepne,když jedu fakt mírnou zatáčku a třeba jen 80km,h tak to hrozně začne brzdit a celé auto s sebou škude do strany a hrozně moc spomaluje...Fakt už nevím co s tím :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...