hutch Odesláno Listopad 15, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2009 Ahoj všem příznivcům škoda Octavia (hl. O II ;) ) chtěl bych zkušenější poprosit o radu s kým a jakou havarijní pojistku si sjednat, zkoušel jsem to tu všude hledat, protože sem měl pocit, že jsem to tu nedávno viděl, ale bohužel sem nic nenašel.... všem moc děkuji za přízpěvky!!!! Marek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 neco se trochu rozjelo tady, ale taky nic moc... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=2077 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 u havarijka co bys chtěl slyšet, zkušenost je vždy dle konktréní likvidace, je§li likividátor ko... budou klient nadavat na celou pojištovnu obecně se řiká u havarijka si radši připlatit já sjednávám pro uniqa, čpp, triglav osobně mám auta u triglavu, měl jsem tam škodu za 83 tis v roce 2007, abych mohl říct že to bylo na 100% nesměli by peníze poslat na jiný učet(omyl při zadání) takže se to protáhlo na 14 dní od faktury 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.