cmeliak Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Zdravím, chcem sa opýtať čím by mohol byť spôsobený hluk pri stlačení spojkového pedálu. Ide o kovový zvuk, akoby niečo o seba drelo. je to zatiaľ pomerne tiché. Objavilo sa to po tom, čo som ťahal prívesný vozík kopcovitým terénom (jazda na nižších prevodových stupňoch, vyššie otáčky a pod.). Spojka už zaberala vyššie. Dík! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 žeby spojkové ložisko? ak máš neutrál a nestojíš na spojke tak je kľud? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cmeliak Odesláno Listopad 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 žeby spojkové ložisko? ak máš neutrál a nestojíš na spojke tak je kľud? tak tak, zvuk počuť len ak pedál zošlapnem, ak ho pustím, nič nepočuť. je to nutné vymeniť, alebo to ešte niečo znesie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 no neviem aky silny je ten zvuk.. niečo by to ešte malo možno zniesť.. ale zas radšej by som to vymenil a viem že to je hotové a nemôže ma to niekde prekvapiť až to odíde úplne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cmeliak Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 no neviem aky silny je ten zvuk.. niečo by to ešte malo možno zniesť.. ale zas radšej by som to vymenil a viem že to je hotové a nemôže ma to niekde prekvapiť až to odíde úplne ;) taak, je to pomerne tiche ... treba pri tom vypnut radio a poriadne sa zapocuvat :) ... takze hadam to zatial nie je take vazne... . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 mne to robi uz hadam 15tisic, a zatial spojka stale funguje mam 185tisc km... zatial jazdi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
saymon777 Odesláno Duben 12, 2016 Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 teď jsem přišel ze servisu, také mi to dělá zvuk ta spojka, jde to dost slyšet, tak mi mechanik řekl že je spojka na odpis, že nejlepší koupit novou ( dřív kolem 20 tisíc ), nebo udělat repas spojky někde v Polsku.... prej teď s tím nejlíp nejezdit, jestli se vysype tak půjde do háje jak převodovka, tak motor...1.8 T AGU, r.v 2000, 330 xxx km. Asi nevíte kde se dá sehnat dobrá oprava případně díly? Nehledím na peníze, klidně těch dvacet dám kvůli tomu že auto zatím využívá víc přítelkyně než já.. Děkuji za případné odpovědi... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 12, 2016 Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 Nevím, kde byl mechanik na ceně 20tis, když spojka na 1.8T (origo. výrobce LUK) stojí kolem 4tis? :O http://www.autodilyplus.cz/spojka-komplet-1-8-110-132kw-1-9-66kw-81kw?carId=11346 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.