Přejít na obsah

Výfuk na TDIčko 1.9 ladák ?

Palmer

Doporučené příspěvky

Čau lidi máte naké zkušenosti s výfukem na TDIČko ? Chtěl bych totiž na své auto naký výfuk který bude dobře znít,přemýšlel jsem nad http://www.nerezove-vyfuky.cz/skoda/skoda-octavia-1z-od-r-v-2004-sedan-combi-1-4l-16v-5559kw-1-6l-75kw-1-6l-16v-85kw-1-8l-tsi-118kw-1-9l-tdi-77kw-2-0l-fsi-110kw-2-0l-tdi-103kw/stredovy-a-koncovy-dil-nerez-vyfuku-pro-skoda-octavia-1z.htm ale je to docela drahá sranda. Nejde mi ani o zvíšení výkonu,spíš o zvuk.Nikdo tvrdí že u TDIčka se nedá udělat dobrej zvuk pokud není vetší obsah,poladěný motor+ sport filtr. Pokud teda nedáte od turba rouru a nakonec koncovej díl tlumič..

Pokud máte naké zkušenosti s výfukem na TDI kvuli lepšímu zvuku,tak budu rád za všechny rady :-)

Odkaz ke komentáři

Já jsem měl na 2.0 TDI BKD,od středu do zadu jen rouru,zvuk to něják extra nezměnilo,jen ve vyších otáčkách to znělo jak traktor,jinak nic extra :rolleyes: co se týče výkonu,tak auto bylo lehce žívější:-)) pak mi spousta lidí začlo říkat,že mi to vykurvý turbo,protože se nemá o co opřít,takže točí lehce víc otáček,než na které je konstruované a že mi to určitě snížilo výkon,když mám prázdnej výfuk...tak jsem se rozhodl tam hodit alespon koncák origoš..výsledek je,že auto lehce víc žere a není tak živé jak s prázdnou rourou :-)) a pokud chceš zvuk,tak to zkusit vykuchat a narvat tam rezonátor a uvidíš co to udělá:-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...