gord007 Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 (upraveno) Zdravím ve spolek, konečně jsem se dostal k tomu založit vlastní téma a ukázat svoje vozítko, které už mi slouží skoro 9 měsíců Takže ve zkratce popis: - 2.0 TDI 103kW DPF, MR2008, dovoz z NL, momentálně najeto nějakých 155 tisíc km - výbava Elegance, mj. z výroby předo-zadní parkováky, 6x airbagy, dešťový senzor, MF volant, Columbus, xenony Provedené úpravy: - výměna venkovních znaků a nápisů - výměna žárovek za LED (parkováky, kufr, vnitřní lampičky, schránka spolujezdce, osvětlení nástupu, SPZ) - FL panel climatronicu s čidlem* - zobrazování PDC a climatronicu na Columbu* - FL sklopná zrcátka (bez stmívání, bohužel)** - doděláno ESP*, PTC** *thx Rolbař **thx Váša Co se týká plánů, tak ještě uvidíme co namyslím :) Nejblíže bude nalepení loga, ale asi až na jaře.. Rád bych na zimu nezávislý topení, ale pravděpodobně až na tu další :( Ač je řidičova zóna již dost FL, tak do kompletní přestavby nepůjdu.. Max. ještě zadní světla, protože jedno mám naprasklé.. Tady pár fotek, ještě na letních.. Teď už na zimních plecháčích Upraveno Prosinec 9, 2013 uživatelem gord007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 pekna vitej at slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 vitaj :) auto pekné :) a veľa zdaru pri ďalších úpravách ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Ahoj, vítej :) Auto máš moc hezké, jen mi tam ty zadní nápisy přijdou moc. Ovšem jinak super Ať slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Díky, mě to takto přijde lepší než jen s jedním nebo úplně bez nápisů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 nenech se ovlivnit ostatnima kazdej ma svuj nahled jak to ma vypadat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 pěkný, budeš další v pořadí co bude dělat facelift rs nebo to takhle necháš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Listopad 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Zatím to v plánu nemám, ale nikdy neříkej nikdy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 pěkná, jen mi nápisy na zadku mi příjdou na to auto nějaký divný, ale každý má jiný názor a na co je ta objímka na kouli? to je nějaký držák na kola? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Listopad 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Tak to popravdě nevím, jakou to má funkci Popravdě jsem si toho ani nějak nevšiml, že to tam většinou není... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Listopad 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 Pár detailů.. Výměna koberečků za gumové, vzhledem k blížící se zimě... Snad ale ještě budou nějaký týden suché :D A menší sranda do kufru... Jinak pokud by to někoho zajímalo, tak měřená průměrná spotřeba se u mě pohybuje kolem 6 litrů... Momentálně 5.96.. A to nemám lehkou nohu ;) A nedávno jsem si všiml, že pravé zrcátko se přiklopí ke dveřím více, než to levé u řidiče.. Netuší někdo, proč tomu tak je? A nejbližší plánovaná úprava: dodělání PTC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 (upraveno) Tak PTC domontováno :) Díky Vášo Ještě mi Michi dodal koncovky, takže to budu muset nějak pořešit.. :) Ještě střešní spoiler a už nebudu mít co řešit na zadku No a ještě se chystám na aktualizaci map na 8049.. Tak konečně budu mít královopolský tunely :D Upraveno Prosinec 9, 2013 uživatelem gord007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Březen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Tak nějaká ta aktualita od posledně... Mapy jsou již aktualizované, jen k té koncovce se furt nemůžu dostat Konečně aspoň nalepen znak klubu na zadní sklo + nálepky na SPZ a minidres Potom nový pár papučí - Michelin Primacy 3, protože od původního majitele tam byli různé pneu a jedna už byla skoro sjetá.. Dneska vyměněn motorek ostřikovačů a když jsem šel dolévat kapalinu, tak jsem objevil černého pasažéra.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Mazec! :D jak se tam opaluje mysak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Mys nebo krtek? :D mazec.... ja mam mysi doma na pude :/ nastesti v aute jeste ne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Březen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 No právě krtek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 krtek??? Tak to je mazec! :D ja to na mobilu tak nevidel a to jak se tam dostal krtek?To nechapu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Chudák :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 (upraveno) Nejak se tam prokopal :D Upraveno Březen 30, 2014 uživatelem Radess 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.