Ladews Odesláno Listopad 6, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Ahojte, mám problém ztratil jsem jako když zadní parkovací senzor. Nejspíš to byla jen záslepka v nárazníku. Tak se ptám, dá se někde sehnat další záslepka nebo něco co bych tam mohl mrsknout ať tam není díra? :lool: :lool: Díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Nemas ho iba zapadnuty v narazniku? Ak bol dobre nacvaknuty na kabli, tak nema sancu odpadnut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Listopad 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 No já si spíš myslím, že to nebyl senzor jako takový ale jen nějaká krytka "atrapa". Tak spíš bych to viděl, že už není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Pokud se muzu v vcucnout do tohoto tématu tak ja mam diry na senzory.Senzory jsem tedko sehnal,ale chybi mi tam něco mezi nárazníkem a senzorem asi nejakej drzak toho senzoru????Nevi někdo presne oco jde a kde se to necha poridit??Diky a soory ze jsem ti narusil tema 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Mesier90: http://www.cc-autodily.cz/drzak-senzoru-zadniho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Diky jen mi stve ze tam není foto a za cena je za jeden kus??To je dost ne?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 google pomoze... :) obrazok 1 obrazok 2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 To je presne co potrebuju diky a neprodava se to ještě nekde jinde??Ja to nikde nenasel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Listopad 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 No něco takového bych asi potřeboval i já + tu krytku aby to na nárazníku vypadalo jako ostatní :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 Kluci, ten plastový držáček je tam nalepený na oboustrance? Nějaký dobrodruh mi jedno z origo čidel asi zamáčkl dovnitř - naštěstí zůstalo viset na drátech. Namačkal jsem jej zpět - na tom průměru v díře docela drží, ale mám obavy. Jestli má být přilepené, aby nevypadlo a couváky mi fungovali - přece jen ne ně spoléhám :) Čím nalepit skrze tu díru, abych nemusel sundávat nárazník - kapka vteřinovky, nebo raději zamáčknout čidlo ještě jednou, potřít silikonem (neutrál) a zpět vmáčknout do nárazníku? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.