Guest dawe.krata Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 Zdravím, máte někdo zkušenosti se špatnou řídící jednotkou tažného zařízení u Octavie II? Diagnostika mi hlásí, že je chyba v ní. Pojistky i koncovka jsou v pořádku, ale světla na vozíku nesvítí. Jen samotná elektrika s řídící jednotkou prý stojí přes 5000Kč. Další servisák mi řekl že natáhne novou kabeláž od poj. skříně (bez řídící jednotky napřímo) ke světlům. je možné to spravit nějak levněji - např. obejít špatnou řídící jednotku a využít staré vedení, příp. zapojit přímo ze zadních světel? Pozn. TZ originál Díky moc za reakce a odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 sežeň jinou na vrakovišti třeba, ale rozhodně bych neměnil systém zapojení, budeš mít víc problémů než užitku, co hází jednotka za chybu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 co přesně ta diagnostika hlásí? napájení a cany v pořádku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest dawe.krata Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 nechám to napíchnout a dám vědět..zatím díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 jinak elektrika k tažnému se dá sehnat za 2500,- komplet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest dawe.krata Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Díky za informace..problém byl nakonec v pojistkách..byly zapojeny pouze 3 ze 7 ve spodní řadě..Nechápu hlavně přístup "profesionálu", kteří kontrolovali i pojistky..ale pouze ty 3..Že by borci, co se zabývají pouze zapojením a montáží tažného nevěděli, že jich tam má být 7???:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 origoš tažné na 7 pojistek? to potom nemuže být origo... origo TZ má 3 pojistky na trvalé plus, pozice 43,44,45 a jednu malou pojistku na spínané plus... pozici ted z hlavy nevím možná že železo máš orig, ale elektrika bude jiná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 No bůch ví co ti "profíci" tam řešili 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaspel Odesláno Červenec 15, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Měl jsem to samé u O2. Připojil jsem vozík, svítil a hned zhasl a rozvítila se na palubáku kontrolka světel. Kamarád autoelektrikář vše proměřil a bylo to rozbitou zásuvkou u vozíku. Zkratem to odpálilo řj tažného. Rozdělal řj a dle schématu zjistil spálenou diodu na vstupu za pár korun. Nebýt jeho tak jsem musel kupovat řj za cca 1500. Jednalo se neorigo netovární tažné od Vapol. Napojeno na zadní koncová světla a zásuvku v kufru. Ta řj za tapecem u blatníku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.