Přejít na obsah

tuningové světla

Doporučené příspěvky

Devily to nemaji homologovaný jako denní.

Pouze jako parkovací. Ja osobne na to jezdim. Jinak jsem mel jeste homologovaný v mlhovkach, ale to v kombinaci s devily nesmi byt. Pokutu jsem za to nedostal, ale PCR remcal at si jedny vypnu. Myslim ze to neresi az tak do dusledku ze to nema homologovaný, ale duble denní je drazdi.

Jinak to s kvalitou plati vicemene pro vse od Sonaru, Depa atd. Je to Cina. Navic blbe se shaneji motorky pro naklapeni MHC03

Ps: ja do nich sel. zpetne toho nelituju, skoda ty kratky zivotnosti. Ted uz touzim jen po xenonech:-)

Odkaz ke komentáři

DEkuji kluci pomohli ste mi, pujdu asi do tých origo svetel s čočkou. akurát bych potřeboval ještě poradit to denné svícení..jeden kluk tam píše o homologovaných v mlhovkách ? jaké?

a lubinob - promin že to rozebíram v motorech,ani jsem si to neuvedomil, jsem tu nový...ale pročetl jsem si odkazy které si napsal a už mam v tom jansej, dík.A te svetla které sem chtel - Škoda Octavia II 04-08 - Přední čiré světla CCFL angeleyes Black - hodíš jenom do vyhledávače a najde ti u více prodejců.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...