Guest petr 12 Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Dobrý den, na mym auti mám namontovany homologovany DRL světla, ale nepoužívám ty DRL moduly pro automatické zapínání a vypínání světel, protože ve spínací skříňce jsem našel volné místo, do kterého jde napětí jen když se sepne zapalování a vypne po vypnutí motoru. Světla fungují, ale mám tu jeden problém, že nesvítí jako ostaní světla, tzn. ostatní světla svítí jasným modrým (resp. bílým světlem 6000K) a ty moje nemají takovou svítivost. A chci se zeptat, zda-li ty DRL moduly nějak neupravují proud či napětí, aby LEDky lépe svítily. Mám tyto světla http://tuning.shop5.cz/cz-detail-109806-sv...slimline-5.html Děkuji za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 napada me, jestli nejsou nahodou dualni (jak denni tak pozicni) pak by homiologace byla RL/A a celkem by do svetla vedli 3 draty. Pak by to mohlo byt, ze si zapojil + pozicek a ne dennich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest petr 12 Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 napada me, jestli nejsou nahodou dualni (jak denni tak pozicni) pak by homiologace byla RL/A a celkem by do svetla vedli 3 draty. Pak by to mohlo byt, ze si zapojil + pozicek a ne dennich. no, na světle je vyraženo přímo DRL, a do světla vedou 2 kabely + a - 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 tak potom pozor, DRL neni holmologace pro denni sviceni, to je jen klam vyrobcu. Musi tam bejt na RL nebo RL/A jinak to neni homologovane a tim padem pozitelne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 (upraveno) podivej se treba TADY z teto stranky jediny homologovany denni svetla jsou SJ-286E (5LED) ta homologace musi vypadat takto s tim, ze to cislo vedle krouzku je cislo schvaleni Upraveno Listopad 18, 2009 uživatelem buml 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Je to jak napsal buml, přímo na skle světla musí být vyraženo RL (je to homologizační značka denního svícení), pokud tam toto označení není, tak světla nejsou schválená jako denní světla, ale jako poziční světla a ty samozřejmě nemají takovou svítivost jako homologovaná denní světla. Navíc s nehomologovanými denními světly budeš mít problémy na STK a s policií... Já mám pro představu tyto denní světla a svítí opravdu parádně a mají homologaci s RL ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.