Stickler Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Ahoj všem, poněvadž mi už 2 měsíce leží v kufru boční lišty na mou bílou "dvojkovou" Octávku a známý, který mi sliboval zajištění laku se k tomu nemá, prosím o pomoc vás: Nemá někdo z vás třeba vlastní lakovnu pro levný lak bočních lišt? 5 - 7 tisíc za lak se mi fakt dávat nechce, to si radši nalakuji sám Předem díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 To se někdo zbláznil když ti řekl že to stojí 5-7 tisíc !!! cenu laku odhaduju tak na 1200 maximálně 1500kč Případně kdybys chtěl tak jednoho lakýrníka mám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Jo? To by bylo super, chci tam ty lišty co nejdříve Kdyby se našel nějaký lakýrník z okolí Ostravy, bylo by to vůbec nejlepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 proc to nemas v technicky sekci?? proc je to v hospode? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 No ona to byla spíše taková řečnická "hospodská" otázka bez očekávaného výsledku, ale faktem je, že mě technická sekce nenapadla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.