Jump to content

Fotbal a vše okolo něj.

romariooo

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Jj Stoch :) škoda že nás prezentoval len tak krátko pochybujem že vedia odkiaľ je :D

No ... asi se budu opakovat, ale dokud to Messi nedokaze i jinde nez v Barcelone, tak to pro me proste takova legenda, aby xkrat po sobe vyhrala zlaty mic neni. Viz CR7 ... ten uz to dokazal v nekolika teamech byt TOP hrac.

Tak ako píšeš :)

Už skôr si to ocenenie zaslúžil Iniesta (bez ktorého by Messi asi nebol Messi) aj keď som ho veľmi nemusel no v repre hrá tiež super. Radšej by som bol ak by to dostal CR7 no :)

Messi je geniální hráč se skvělou technikou, umí dávat goly z trestňáků, hlavou, technicky, střelama z dálky, prostě úžasný... :) ale v týmu bych chtěl mít radši Ronalda, ten vydělá do klubové kasy víc peněz!!! :D

každopádně dle mě prostě Messimu hra Barcelony vyloženě sedí, myslím si, že v jiných týmech by taky dával dost gólů, ale určitě ne tolik... navíc mám pocit, že Xavi a Iniesta dělají na hřišti pro Messiho první a poslední ;)

• 3 weeks later...

Prave naopak. Byl jsem na Chelsea, Milwol,arsenal, West Ham... Az na milwol coz neni prvni liga a west ham to byla tptalni nuda.nesmis si ani stoupnot.jinak ti hrozi vyhosteni ze stadaku a pri opakovani sebrani pernamentky ci zakaz na fotbal.a ze se ram fandi? Tak toho jsem si nevsiml.na chelsea prijde treba plnej barak ale celej padesat tisic sedi a cumi a na stadionu je hrobove ticho.akorat kdyz je sance tak to zahuci v ochozech.nuda,nuda. ...

Real ManU 1:1...výsledok celkom dobrý ale výkon sa mi nepozdával,mali sme tam pár jednotlivcov ako RVP,Welbeck a De Gea v bráne ale ináč slabota,záloha bola absolútne nulová,Rafael na pravej strane obrany hral katastrofálne,dokonca ak by RVP premenil jednu zo svojich šancí tak sme mohli vyhrat,čo by bolo podla mna absolútne nespravodlivé...Na druhej strane treba ocenit Real ,ktorý hral výborne,vela nám toho nedovolil a Cristiano ked sa sústredí na svoj výkon tak je neudržatelný,ten jeho výskok pri góle bol fantastický :palec: ...celkovo sa mi ten zápas páčil bolo sa na čo dívat a odveta je absolútne otvorená

post-4801-0-49752300-1360797639_thumb.jpg post-4801-0-41884300-1360797803_thumb.jpg

Prave naopak. Byl jsem na Chelsea, Milwol,arsenal, West Ham... Az na milwol coz neni prvni liga a west ham to byla tptalni nuda.nesmis si ani stoupnot.jinak ti hrozi vyhosteni ze stadaku a pri opakovani sebrani pernamentky ci zakaz na fotbal.a ze se ram fandi? Tak toho jsem si nevsiml.na chelsea prijde treba plnej barak ale celej padesat tisic sedi a cumi a na stadionu je hrobove ticho.akorat kdyz je sance tak to zahuci v ochozech.nuda,nuda. ...

Prosimte a na Arsenalu si byl na jakem zapase, na jakem stadionu ? Mam malicko jinou zkusenost ;) nesmis si asi sedat na mista pro duchodce :

Real ManU 1:1...výsledok celkom dobrý ale výkon sa mi nepozdával,mali sme tam pár jednotlivcov ako RVP,Welbeck a De Gea v bráne ale ináč slabota,záloha bola absolútne nulová,Rafael na pravej strane obrany hral katastrofálne,dokonca ak by RVP premenil jednu zo svojich šancí tak sme mohli vyhrat,čo by bolo podla mna absolútne nespravodlivé...Na druhej strane treba ocenit Real ,ktorý hral výborne,vela nám toho nedovolil a Cristiano ked sa sústredí na svoj výkon tak je neudržatelný,ten jeho výskok pri góle bol fantastický :palec: ...celkovo sa mi ten zápas páčil bolo sa na čo dívat a odveta je absolútne otvorená

cr7.jpg manu-real.jpg

RvP ... nesnasim !! ;) Pro me je to srac a vzdycky uz bude, ale hral bezkonkurencne nejlepe ze vsech. ;) Jinak CR7 je fantastickej, podle me on ma mit zlaty mic a ne Messi. Odveta otevrena, sem zvedavej.

to MichalF: ja se s nikym hadat nechci ! v tom videu ani nemusim videt na hriste ale asi dokazu odhadnout ten zaznam z jake je minuty. rekl bych,ze z zadne. je to podle me pri nastupu hracu a nebo dokonce jeste pred samotnym nastupem. to je na anglii hezke. na kazdem stadionu vzdy pred zacatkem zpiva cely stadion svoji hymnu-to ale vse! vsude !ja jsem aktivni fanousek. za sezonu vynecham jeden max. dva zapasy a to pocitam i vyjezdy. nechci nasili na stadionech! ale fotbal je podle me o radosti a emocich a to se jim tam podarilo znicit! az budes v chorvatsku na dovce,zejdi treba na hajduk split. tam ti prijde 20000-40000 lidi na polorospadlej stadion se vstupenkou v prepoctu za stovku... po meste chodi vsichni v drezech a dokonce i psi :) ta rodost z fotbalu a ty emoce na tribune po celej zapas. tomu rikam laska k fotbalu! ;) ( hajduk je jen priklad )

..bohuzel do toho videa se vesel jen Liverpool a to taky jen s hymnou :(