boda82 Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Dobrý den, nevíte kde by se dali sehnat papíry k tažnému zařízení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 a výrobce znáš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Ja je mam od vyrobce tazneho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boda82 Odesláno Listopad 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 je to na octavce r.v. 99 verze combi a je to dovoz z německa a při přepisu tady v ČR to zapomněli dopsat do techničáku a výbce nevím ale když otevřu kufr tak mám zespoda napsáno AL-KO s napsanými kilogrami co to unese.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
untrvasrman Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Dobrý den,nevíte kde by se dali sehnat papíry k tažnému zařízení? A///na připsání do velkýho T stačí navštívit jakékoliv STK a absolovovat kontrolní prohlídku za cca400,-kč.STKčko pak vydá papír, že je tažný odborně zapojený a s tím papírem ti to zapíšou. B///navštívit servis akreditovaný ministerstvem dopravy k odborné montáži tažných(musí mít glejt A4,seznam s glejty mají na ouřadě) a koupit si od nich doklad o montáži.aspoň v KV kraji to tak je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boda82 Odesláno Listopad 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 děkuji..já právě že byl na evidenční kontrole a ta mi neprošla protože nemám napsaný závěs ve velkým T..ale o tom to slyším poprvé a zkusím to.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.