Přejít na obsah

untrvasrman

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    174
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 012 zobrazení profilu

untrvasrman's Achievements

0

Popularita

  1. untrvasrman

    dojezd okna

    Někdo prosím na Karlovarsku, kdo by mi to nakodoval? Mám r.2004, klíč vajíčko. Děkuji
  2. Může mít dovolenou, může ležet ve špitále, on se ozve, trpělivost.
  3. Mám je taky jen vpředu a jsou super, ale člověk se s tím musí naučit jezdit. Nejdřív se mi v nich schoval kluk v černým kabátu a o týden později dokonce kombík. Naštěstí se ani jednou nic nestalo a od té doby se nerozhlížím jen očima, ale celou hlavou a i krk u toho zaměstnám. Jen bych potřeboval sehnat ještě alespoň 2 ty nerezové spony, ať to pořádně drží.
  4. Jj, je to tak, pak jsem se kamaráda co auta občas vozí. Dík za mé dovzdělání:)
  5. Pravdu díš, vzpomínám si,že je takové pravidlo, jenže to je ještě z doby, kdy to byl skoro jediný identifikátor na autě. V dnešní době,kdy je vin na více místech mi to přijde jako zbytečná buzerace. Ale v českým silničním zákoně je takových daleko víc. Aspoň můj názor.
  6. tak to tam asi mám, ale hlava mi nebere, že na utě je x krát vin a buzíci na STK si honěj triko nějakým bez významným štítkem.už podle tvaru to auto vyrobila škodovka.
  7. Jak to přišlo zabalený? mám obavy, aby to cestou nepolamali.
  8. Nevim jak to klepe tobě,ale mě to taky klepalo občas do nohy, takový mírný lupnuti( ne zvuk,ale pocit na noze) a ne vždy. Myslel jsem něco s pedálem nebo pružinou. Zajel jsem ke kolegovi do dílny, ten na to kouknul na nic. Pak mě do toho posadil a šlapej a pouštěj. Po třetím proslapnuti mi srovnal posunutej kobereček a bylo to. Nedělám si srandu, koberec byl v přední části mírně ohnutej a lezl mi mezi botu a pedál. - Přečetl jsem si tvůj příspěvek znovu a pořádně, máš něco úplně jiného.sorry
  9. To po tobe ani nikdo nechce, s tou hadici budu blbnout až na jaře,teď už na kašlu.
  10. Mě se taky začly pouštět samy a nešly vypnout. Závada byla v pojistkove skříni vlevo od volantu. Byla tam koroze,takže elektrikář očistil a vše bylo ok. Už to funguje třetím rokem.
  11. Tak mi taky teče do auta a to do kufru na pravé straně (mám liftback). Loni v zimě jsem myslel, že je to vlhkost z krycí plachty na okno, ale letos v létě jsem zaznamenal opět mokrý koberec v kufru. Tak jsem hledal na těch internetech a prý přes zadní světlo. Demontoval, tmel ve svarech překrytí plechu nahradil novým a namontil zpět a vysušil. Za 2 týdny po dešti zas mokro. Světlo dolů, objel silikonem, namontil. Po dalším dešti zase mokro. Už nevím co s tím. Octa za 4 roky mého provozu zatím spolehliva,ale tyhle detaily mi strašně vaděj. Mondeo žádný takový kraviny nedělalo.
  12. Tak jsem to zkoušel 3x a nic. Skouda-das auto?
  13. To Hanzl: měl jsem za to, že k otvírání a zavírání oken musí byt vystřelovací klíč. podle videa mas ale obyčejny klíč( ten mám taky).jak to tedy je? Mám o1 2004 přední okna v el. A na zadních švihadla. Šlo by to u mě taky udělat na ty přední?
  14. Me se samovolně pustily stěrače a bylo to zaoxidovanou pojistkovkou v palubce u řidiče Jo a baterka se mi taky vybijela. Po vyčištění všechno OK.
×
×
  • Vytvořit...