Onis Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Dobrý den, jdou udělat vyhřívané sedačky s man.climou? jestli ano tak co je k tomu potřeba všechno sehnat a máteli někdo schéma zapojení nepohrdl bych jím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 jj, jdou panel clima, el svazek, svody ze sedaček, RJ, a komplet dečky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Onis Odesláno Listopad 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 tak clima mi bila jasná, kabeláž taky, jednotka též, ale ty svody ze sedaček a dečky jsem myslel že když jsem koupil sedačky s výhřevem tak že tohle nebudu potřebovat nebo jsem to pochopil špatně a je to něco jiného 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 samo pokud máš komplet sedačky, tak nepotřebuješ svody, dečky a jednotku ale to si na začátku nepsal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Onis Odesláno Listopad 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 ano moje chyba, takže nepotřebuji ani jednotku. já koupil pouze sedačky kde je výhřev. nebo je jednotka zabudovaná už v nich. a bude potřeba je nějak nakodovat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 jednotka výhřevu je pod sedačkou spolujezdce, výhřev se samo musí kódovat v bsg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Greatone Odesláno Srpen 18, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2014 Zdravím včera som prehadzoval interier a sedačky vyhrievané a šoférova je aj plne elektrická, a vyhrievanie mi funguje, a nič som nekodoval :) ale chcem sa spytat či môžem zapojit tie 2 oranžove kable (gateway) na ktorý kolvek iny gateway alebo ho musim pripojit na konkretne miesto ? to je k el. sedačke a čo ešte potrebujem pripojiť , nakodovat aby mi fungovala pamät ? Vopred Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.