Andrew-tdi Odesláno Listopad 21, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 Zdravím, mám problém u mé octy r.v.2002 s odemykáním auta. V autě mám central. Najednou přestaly jít odemykat zadní pravé dveře. Jsou pořád zamčené. Všechny ostatní dveře včetně kufru fungují normálně. Může někdo prosím poradit čím to může být a jak to opravit?Musí se sundat tapec zevnitř?Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Listopad 21, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 mohl se rozkočit zámek to bys pak musel sundat tapecírung dostat se k zámku a dveře otevřít a samozřejmě mít v záloze novej zámek ale nejdřív koukni na sloupek do průchodky jestli nenajdeš nákej přelomenej kabel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Jak sundam tapec ? Když jsou zavřeny dveře a klika nereaguje.. ? Kolík lítá nahoru a dolu.. ale dveře neotevřu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Problem nebude asi v cetralu ako napoveda aj nazov vlakna, ale skor v zamku, alebo v nejakom tiahlu ktore tahaha otvaraci mechanizmus. Pokial nevies otvorit dvere mas celkom slusny problem. Zda sa mi, ze nedavno tu uz niekto nieco podobné rozoberal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Už jsem to vyřešil.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.