Přemin Odesláno Listopad 25, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2013 Zdravím všechny fandy škodovek. Obracím se na Váss prosbou. Mám problém. Měnil jsem vložku zámku, tedy pouze vnitřek vložky,protože od předchozího majitele nefungoval a nebavilo mě odemykat od spolujezdce. Jenže když jsem jej vyměnil, auto nejprve normálně centrálně zamykalo a odemykalo,pak bohužel přestalo. Po dlouhém trápení jsem vyměnil zámek (pouze vnitřek co je ve dveří) u řidiče za jiný. Jenže tedka prostě to nefunguje.Zamyká se pouze u řidiče, ale jsou dny(málo jich je)kdy se zamkne celé auto. Jinak přes kufr se zamče celé auto,krom řidiče. Jsem už bezradný.Žádám Vás touto cestou o pomoc přátélé.Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rolandt Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 skus polamane kabliky v prechodke do vodic.dveri. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jind Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 ahoj budou asi zlomene kabely ve dverich a u jednotky dveri 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Přemin Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 bylo to tím :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.