princes Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 trojka bez mracitek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Duben 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2015 Taky přidám par letních mobilních fotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Duben 24, 2015 Sdílet Odesláno Duben 24, 2015 Jardo mne sa tento crazy sticker style celkom páči aj ta strecha prečo nie ,z čiernou ich behá blud a tá je veľmi pekná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
do-luck Odesláno Duben 25, 2015 Sdílet Odesláno Duben 25, 2015 mas ji krasnou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Duben 26, 2015 Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 Moc povedena, libi se mi :)! Jinak masku bych nechal, bez znaku urcite ne..ale pokud vazne chces tak jak rikaji ostatni, trojku :) ..pokud chces omladit tak zkusit treba fl masku :) ale zase ona asi uplne nesedi k prefl spoileru.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Duben 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 Díky za chvály ;) ;). Jinak asi masku necham tak jak je, bila maska fajn, ale chci se držet stále černo bile, a ne se vracet jen do bila :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Únor 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2016 Koukam že moje stránka je už hodně daleko, tak ji soupnu zase dopředu. Změny za tu dobu nejsou radikální, v Žamberku už byly k vidění. Ale zpět se vrátila černá střecha a přibyly tmavý světla. Po Žamberku přišlo i na fl zadní lampy a Céčko do tmava. Jinak jezdí bez problémů, první technickou po 4 letech prošla hezky, jen byla výhrada na oranžové parkovacky. No letos nejspíš zůstane tak já je, čeká mě stavba domku, takže chvíli dostane prázdniny :D Za týden nás teda ceka tónování skel, tak už to konečně nebude jak výkladní skříň a bude to zase ucelenější. Jinak jsem dostal nabídku propagovat akci Legendy 2016, tak jsem poskytnul reklamní plochu do doby akce, takže se tam s nejakym clenem doufám sejdeme Vybral jsem pár rychlofotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Únor 22, 2016 Sdílet Odesláno Únor 22, 2016 Tie svetielka sa mi páčia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Duben 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2016 Přidávám jen 2 mobilovky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 1, 2016 Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 Předposlední fotka je z Chánova? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Květen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 To bych ani nestihl vystoupit a stal bych na spalkach :D. Je to v tom areálu toho testovacího okruhu v Bělé pod Bezdězem, je tam dost takových zbořeništ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 1, 2016 Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 Jsem se právě lekl :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Září 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2016 Děkuji moc všem fotografům za moc hezké fotky ze Žamberka ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Září 7, 2016 Sdílet Odesláno Září 7, 2016 Pekná ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 8, 2016 Sdílet Odesláno Září 8, 2016 Pěkné fotky. Jen tu masku bych dal možná do bílé, ikdyž bůhví jak by to vyniklo. Ta světla to je nějaký homemade? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Září 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2016 Masku jsem tenkrát zvažoval do bílé, i o stránku zpet jsem zkoušel fotky upravené, ale nikdy jsem to nezkusil jak by to vypadalo. Do světel jsem se nepouštěl je rozebírat a depo lights je takhle už prodávalo, zpracování není úplně nejlepší, radši jsem je pretesnil, protože tomu neveril, nemlzi se. Jen čočka malinko narušila barvu tesne prostor kolem cocky. Mám je z druhé ruky, funglovky už to taky nejsou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 9, 2016 Sdílet Odesláno Září 9, 2016 Aha, mě právě napadlo prodat originály, koupit depa a nechat je upravit ve svit líp, ale vyšlo by to na šílené peníze a výsledek nejistý. Co svítivost bez úpravy oproti originálu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Září 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2016 Před tímhle jsem měl originál paraboly, v tomhle mám Osram nightbreakery, za deště za tmy nic moc. Ale za sucha super, nemohu si stěžovat. Horší jak Origo to není, můj názor. Ve tmě jezdím minimálně, takže úplný porovnání s něčím jiným nemám. Pro můj provoz dostačují. ;) Kdybych měl v originálu taky ty osramky, tak by bylo lepší porovnání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
White-line Odesláno Září 10, 2016 Sdílet Odesláno Září 10, 2016 Také jsem premyslel o cockovych svetlech od depa, ale mam obavy, ze bude nižší svitivost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Květen 18, 2019 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2019 Pěkně, přes 2 roky jsem sem nevlezl Stále oktavecku mám a jezdíme a fungujeme V dubnu 2018 první rána, 8selat a jedna dospělá, naštěstí tu velkou svini jsem jen liznul, jinak selata ko. Více méně všechno vydrželo, denní svícení oka, světla oka, jen nárazník na výměnu, nějaký ty výztuhy se potovnaly a bylo hotovo. Pak jsem tam nalepil camo polep, ale začalo to mít najednou více aut, tak jsem to zase po roce sundal No a letos jsem vyměnil černý neptuny za bílý kola a asi oka, zase to chvíli nechám tak ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Georgerob Odesláno Květen 19, 2019 Sdílet Odesláno Květen 19, 2019 Černo-bílá varianta se mi zamlouvá, vypadá to dobře :) A ten lip pod předním nárazníkem tomu taky sluší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Květen 20, 2019 Sdílet Odesláno Květen 20, 2019 Jardo moc pekny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Květen 20, 2019 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2019 Díky kluci ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
webmoon Odesláno Květen 23, 2019 Sdílet Odesláno Květen 23, 2019 Parádní holčička ;-) B&W je prostě nejvíc :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beny94 Odesláno Únor 23, 2020 Sdílet Odesláno Únor 23, 2020 Můžu se zeptat jestli tam máš nějaký laděný výfuk nebo to jsou jen koncovky? Jinak jí máš moc pěknou taky jsem dlooouho zvažoval rs nárazníky ale není to rs a nebudu to z toho dělat [emoji846] spíš by se mi líbil sport paket nárazník i zadní ale těžko se schání [emoji16]Odesláno z mého YAL-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.