Golfino Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Čaute. Co vše má svítit v noci na climatronicu? Jde mi přesně o to že celý svítí to je ok ale jak jsou kulaté ovladače teploty tak nad nima mi svítí jen modrá. Ale je tam i červená - ta nemá svítit? Nesvítí mi totiž ani na jedné straně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 má svítit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golfino Odesláno Listopad 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 má svítit Ale to je nějaká blbost že mi nesvítí jen červená na obou stranách ne? Jinak všechno jde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 ona svítí dost slabě, máš podsvit na max? ale je divné že by odešly obě diody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golfino Odesláno Listopad 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 ona svítí dost slabě, máš podsvit na max? ale je divné že by odešly obě diody Hned jak večer sednu do auta zkusím ten podsvit jak říkáš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.