fifam Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 Mám Oct.II 2007 asi 2 týdny dnes se mi rozsvítila kontrolka světel a všiml jsem si že pravá zadní mlhovka nesvítí jen jakoby žhne??? Lze to svépomocí odstranit? dík moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 a koukal jsi na zarovku -zda je dobra nebo zkusit jinou ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 Prava z vyroby nesviti, ale da se nakodovat aby svitila. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fifam Odesláno Prosinec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 a koukal jsi na zarovku -zda je dobra nebo zkusit jinou ? žárovku jsem měnil, vím že z výroby nesvítí ale začela svítit slabě (možná tak svítila a já si jen nevšim) a rozsvítila se kontroka? všechny žárovky jinak jdou, divný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 Tak normálne svieti ako parkovačka, takže svieti slabo.. chyba bude niekde inde.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.