potoks Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 čau, zdá se mi že mi extra rychle ubývá kapalina v ostřikovačích. přitom je nádobka na 5l.. jak rychle mizí vám? případně na jaký místa se mam zaměřit že by to mohlo utíkat.. dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 mas ostriky svetel?? Pokud ne mas nadobu 3,5L tusim pokud xenony tak 5,5 L a pokud ti to strika i na svetla tak spotreba v zime hlavne je velka! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Podle fotky v tématu nemáš ostřiky světel takže pokud jsi nedodělával tu větší tak máš nádobku na 3l. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
potoks Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 ostřiky světel nemam. ale dnes sem právě dolíval celou 5l flašku.. dolil sem až k okraji hrdla nádobky a po 3-5 setření okna ubylo až k tomu ohybu dole pod ní.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 (upraveno) 5L nemas urcite takze ji mas nekde prasklou Muze prasknout mrazem venku pokud si tam mel letni smes nebo malo letni smesi muze se nadoba roztrhnout kdyz stojis venku v mrazech myslim si ze ji mas prasklou Upraveno Prosinec 8, 2013 uživatelem princes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 neteče ti kolem motorku, příp. není vypadlá hadička či není děravá? Stačí pohledem zkontrolovat když se dostaneš po malém odstrojení předku na nádobu ostřikovačů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
potoks Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 kouknu zitra tedy. co je male odstrojeni? i naraznik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Mě vytekla hned po nalití a měl jsem vypadlou nalejvací kadici. Stačilo sundat plech pod motorem a je to před pravým podběhem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
potoks Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 pod auto sem se ještě nedostal, není kde. nicméně sem několikrát ostřikoval skla a kamoš koukal pod auto a nikde nic neteklo. tak uvidim jak dlouho teď vydrží.. třeba to tak žere no :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.