Přejít na obsah

Oprava prednej nápravy!

DaNo_O1

Doporučené příspěvky

Zdravím.

Kamoš potrebuje opraviť prednú nápravu konkrétne:

(O1 taká istá ako moja, len Combi)

1. Guľový čáp - riadenia PP

2. Predné tlmiče - uloženie (ĽP deformovaný)

3. Geometria vozidla

4. Čápy ramien

Kolko by to mohlo spolu stáť (aj s prácou), aspoň približne. Nieje momentálne zárobkovo činný a nemá peniaze na rozhadzovanie. Preto chce vedieť aspoň približne kolko by to mohlo stáť, aby vedel či má do toho už ísť, alebo ešte počkať. Ďakujem

//Prosím o presunutie do OCTAVIA I > Podvozek, nevšimol som si a dal som to do OCTAVIA II. Ďakujem

Odkaz ke komentáři

Záleží na tom, co znamená "nemít peníze na rozhazování"...

Materiál druhovýroby vychází na cca 8800.-. Geometrie cca 500.-. Práce se může velice různit, šikovný garážista pár stovek, autorizovaný servis podstatně více (pár tisíc).

p.s.

cenu za materiál jsem bral pro obě strany a komplet tlumiče, jestli to dostalo mordu - měnil bych to všechno. Ušetří se pochopitelně výměnou toho nejnutnějšího...

Odkaz ke komentáři

Tak 8800,- za komplet materiál (pre obe strany), nieje vela. Rátali sme, že to bude viac. Tak poznám aj dobrý autoservis, ale poznám aj šikovného garážistu. Tak pravdepodobne to dá spraviť tomu garážistovy. Tie veci čo som uviedol na výmenu, tak sa ich chystá vymeniť už dosť dlho.

Ale dnes mal menšiu kolíziu (cca. v 40km/h ho šmyklo a vyletel predným lavým (vodičová strana), kolesom na obrubník :)). Elektrón je zničený, aj trošku lak na blatníku. Len dúfa, že sa tam nič viac, na tej (už aj tak dosť rozbitej), náprave nedos*alo. :) Uvidíme...

Odkaz ke komentáři

Áno myslel som si to. Tak momentálne len dúfa, že sa pri tej kolízií nič viac na tej náprave nerozflákalo. Vravel, že to nebola nejaká obrovská šupa do toho obrubníka, ale zasa ani nie najmenšia. Skúšali sme, auto jazdí, volantom sa točiť dá, riadenie sa nijako extra divne nespráva, tak neviem.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...