Fanny47 Odesláno Prosinec 11, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 Zdravím,občas se mi stane když chci podřadit z 4 na 3 tak při pouštění spojky to udělá HUUU takové divné zahučení a když ji pouštím pomalu tak ten zvuk je delší, jinak spojka jde krásně. Z toho někdy to udělá při každým kvaltu a pak dlouho nic :-/ Neví někdo co by to mohlo být ? Zkusím zvuk nahrát... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 11, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 Ložisko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 Podle popisu určitě spojkové ložisko. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dušíno Odesláno Prosinec 23, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 co by mohlo být toto..?při nastartování, za tepla, či studena, když tam není kvalt a prošlápnu plynovej pedal nad 2300 otáček, tak když padají, tak se ozývá tokovej nezvyklej "šum" když je to pod 2000 tak nic.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dušíno Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 tak jsem t oprobíral s "mechanikem" a stačí když auto je na volnoběh a víc sešlápnu plyn, tak když to pada, tak to ten zvuk udělá, říkal, že je to 100% něco v převodovce, ale cenu nedokázal odhadnout, kolik taqk tipujete? :( :( Ložisko? a orientační cena opravy? :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dušíno Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Zdravím,občas se mi stane když chci podřadit z 4 na 3 tak při pouštění spojky to udělá HUUU takové divné zahučení a když ji pouštím pomalu tak ten zvuk je delší, jinak spojka jde krásně. Z toho někdy to udělá při každým kvaltu a pak dlouho nic :-/ Neví někdo co by to mohlo být ? Zkusím zvuk nahrát... kolik máš nalítáno? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.