Wlk Odesláno Prosinec 12, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte, jak je to přesně s tmavými okny v Rakousku. Mám fólie na zadních oknech + 5 dveře (propustnost 5%). Slyšel jsem, že pokud tam je atest, tak jim to nevadí, ale na 5 dveřích musí být okno průhledné. Chtěl jsem jet do Vídně, ale nerad bych platil jejich nepřiměřenou pokutu k našemu platu :))) Díky za info a komentáře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Prosinec 12, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte, jak je to přesně s tmavými okny v Rakousku. Mám fólie na zadních oknech + 5 dveře (propustnost 5%). Slyšel jsem, že pokud tam je atest, tak jim to nevadí, ale na 5 dveřích musí být okno průhledné. Chtěl jsem jet do Vídně, ale nerad bych platil jejich nepřiměřenou pokutu k našemu platu :))) Díky za info a komentáře :) ja mam tmave folie vzadu a nikdy žadny problem ani v rakusku ani ve schweici :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobo Tsi Odesláno Prosinec 12, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 Presne tak, žiadny problém. Ja mám tiež vzadu a na 5tych dverách fólie a žiadny problém som nikdy v AT nemal. Veď pokiaľ viem, tak v únii sa predpisy jednotlivých krajín navzájom rešpektujú a pokiaľ je vozidlo alebo doplnky schválené v niektorej členskej krajine, tak môže jazdiť v celej únii bez problémov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Prosinec 13, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 "zadok" auta je nepodstatny, pokial mas certifikat. Ved to by nemohli po cestach jazdit ani N1 vozidla, mnohe maju vzadu namiesto skiel plechy. Problem by bol s foliami vpredu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
preshing Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte, jak je to přesně s tmavými okny v Rakousku. Mám fólie na zadních oknech + 5 dveře (propustnost 5%). Slyšel jsem, že pokud tam je atest, tak jim to nevadí, ale na 5 dveřích musí být okno průhledné. Chtěl jsem jet do Vídně, ale nerad bych platil jejich nepřiměřenou pokutu k našemu platu )) Díky za info a komentáře Ahoj, před měsícem jsme byli v Rakousku na lyžích...mám O1 komplet zafoliovanou...vzadu s atestem vpředu samozřejmě bez. A upřímně mě ani nenapadlo že by mohl být nějaký problém. Nikdo si nás nevšímal a pokutu jsme také nedostali...takže za mě je to asi o náhodě a o policajtovi na kterého zrovna narazíš. Viz moje poslední technická...frajer mi povídá: "Víte že bych Vás mohl za ty zatmavené skla vyhodit od kontroly?" A pak dodal že to má na svém autě taky a nechal mě být.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.