Guest Johny1986 Odesláno Prosinec 12, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 Ahoj. Už se to tu několikrát řešilo, auto (tdi glx 1998) má odběr kolem 240-250mA v klidovém stavu (i po 5 minutách). Může mít vliv na odběr nefunkční mikrospínač dveří u řidiče? Autorádio jsem vypojil a stále stejný stav. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 13, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 spíš bych to typ na náký seplý relátko nebo nezůstává ti svítit třeba osvětlení kufru ?? tahej ven jednotlivý pojistky a až odběr klesne zkoumej co daná pojistka napájí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Johny1986 Odesláno Prosinec 13, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 pavel71: Relátko? je to možný. Ještě jsem neřekl, že mám v autě starý alarm Clifford Sabre 2, který je spojen s dálkovým centrálem a často se mi neodemknou dveře u spolujezdce, takže musím odemknout zevnitř auta. Jinak pojistky jsem vytahoval postupně všechny, ale odběr byl vždy stejný = 240mA (asi jsou ještě někde nějaké?) ale nečekal jsem 5 minut, jak všude píšou... to bych se fakt načekal, když těch pojistek je kolem 30 :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
palkob Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 taky sem řešil zvýšený odběr proudu a měřil sem to na pojístkách na baterce..postupně odšroubovával a měřil...pak podle dílenské příručky šel podle drátu a montážních míst až jsem došel na ele.stahování oken u řidiče...vytáhl konektor ve dveřích a hle odběr jak má být...vše v pořádku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Johny1986 Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Tak to vypadá na ten alarm Clifford. Dneska mi už ani nezamknul auto na dálku. A zjistil jsem, že nefunguje ani centrální zamykání (odemknout jde, ale zakmknout už ne). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.