Guest AuBi Odesláno Prosinec 13, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 Dobrý den, mám RS TDi PPD 12/2006. Nejprve mi občas skočila do nouzáku, motor do dílny (více Vás to asi zná). Nejprve se snížil tah motoru, při sešlápnutí pedálu trochu kucká (poškubává)a po chvilce spadne do nouzáku. Diagnostika psala, překročení tlaku vzduchu 3050mBar, hned mechanik střelil: to je regulace turba a vyměnil mi reg. ventil podtlaku. Stav stejný, po roce provozu, výměna vstřiku. Od té doby, cca půl roku. Pouze při delších cestách nastane režim změny zvuku, nejlépe slyšet při řazení, kdy spadávají otáčky, takový svištící zvuk doprovázený dřením, které klesá a ustupuje s otáčkami pak po chvilce následuje nouzáček. Je možné že to jsou pokusy o regeneraci filtru ? A nebo by to mohlo být spojené s funkční EGR ventilu ? Omluvte mé amatérské dotazy, ale s kvalitou a arogancí místních opravářů mi snad donutí se ještě něco přiučit, nemyslím tak abych něco sám montoval, ale abych alespoň lépe poznal že už mi zase lžou a tahají za nos, už mě to opravdu nebaví. Všem děkuji za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.